joi, 8 ianuarie 2009

Starea de urgenta din neuronul lui Videanu

Sa facem un efort de gandire si sa ne punem intrebarea ce cauta Adriean Videanu in Guvernul Romaniei? Ipochimenul are propriul lui bussines care, de bine de rau, merge inainte. Ca este el titular de bussines dar in spatele lui se afla altcineva nu este treaba noastra.

Videanu reprezinta in Guvern Mafia energetica din Romania. De la "baietii electrici" ai lui Buzaianu pana la clientii lui Stamen Stanchev, toti sunt in cercul de interese care l-au impus pe acest cretin in actualul Cabinet.

Declaratia de ieri privind instaurarea "starii de urgenta" pe teritoriul national reprezinta o cretinitate si o idiotenie sora cu infractiunea. Moneda nationala s-a depreciat, multi investitori gandindu-se sa o ia la sanatoasa dintr-un stat care in viitorul apropiat ar urma sa aibe o economie militarizata. Iar militarii si economia...:(

Scopul real al declaratiei lui Videanu era acela de a asigura trepadusilor din jurul FSN accesul la contracte cu Statul care sa ocoleasca licitatiile publice. Acum sa vezi sugacii la buget! Trai neneaca! Toate contractele pentru pacura, gaze, etc. se vor incredinta fara licitatie!

Videanu ar merita inchis cel putin 20 de ani pentru raul facut economieie romanesti. Sa vedeti pradalnicii din PD la Buget.