joi, 31 mai 2012

Barbosii tiganiti si Timisoara europeana

***
Da, stiu, am promis ca nu voi posta nimic pe blog in perioada campaniei electorale. Nu prea imi incalc promisiunile dar acum avem de-a face, in Timisoara, cu un caz de forta majora. Orasul nostru este amenitat de aparitia unui nou Ciuhandu, un fel de mic ciuhandit, desi, cel putin la stat, Adrian Orza este mai inalt decat primarul actual. Cei doi tiganiti, care au dat cladirile istorice ale orasului pe mana mafiei conduse de catre Ionelas Carpaci, vor sa se perpetueze in cadrul Primariei Timisoara. Ori aceasta situatie nu mai poate fi tolerata.
Ultima isprava a clanului barbosilor care conduc actualmente destinele Timisoarei a fost aprobarea tacita a demolarii Casei Muhle, care a apartinut lui Willi Muhle, întemeietorul Parcului Rozelor și creatorul primului soi de trandafir românesc. Nu a contat faptul ca acea cladire era una de patrimoniu, tiganul impreuna cu tiganitii barbosi din Primarie, au trecut la distrugerea ei treptata. Ciuhandu si Orza conduc un grup de interese nelegitime, care lucreaza impotriva interesului public general. Tolerarea actiunilor mafiei tiganesti in schimbul mitei care se vehiculeaza prin cladirea Primariei, intermediata de oameni precum Nicusor Miut sau Ioan Cojocari, a facut din Timisoara un oras de mana a doua pana si intre granitele Romaniei. Ar fi cazul sa ne trezim la realitate si sa constatam ca perpetuarea barbosilor mituiti si tiganiti la conducerea Primariei ne va arunca intr-un ev mediu perpetuu.

Nu scriam acest text daca nu as fi observat acribia de care dau dovada unii formatori de opinie din Timisoara, atunci cand arunca cu laturi in candidatul USL, Nicolae Robu. Nu sunt un fan al lui Nicolae Robu, de mai multe ori l-am criticat destul de dur pe acest blog. Dar acesta este cu doua clase cel putin peste cei doi barbosi tiganiti de la primarie. Timisoara a pierdut din viteza dezvoltarii economice exclusiv datorita actiunilor barbosilor nesatuli, care capuseaza mediul de afaceri local. Imi este groaza sa ma gandesc ce ar urma in eventualitatea in care Romita Orza ar deveni primar. Tiganizarea Timisoarei ar intra intr-o noua faza, mai alerta, mai dinamica. Robu este singura alternativa de bun simt. EU VOTEZ NICOLAE ROBU!