luni, 19 decembrie 2011

Politicianism de Dâmboviţa. Azi scuipam maine papam!

***
Deputat PSD Aura Vasile, 21 iunie 2011, declaratie facuta la adresa ministrului Apararii, gabriel Oprea:
Armata Română, o instituţie atât de respectată de-a lungul vremii, este astăzi în mâna celui mai mare mincinos şi trădător din istoria sa (...)Sluga însetată de sânge a lui Băsescu, aceasta ruşine fără seamăn pentru haina militară, contribuie şi el la a pensionarilor militari. Să nu uite, când va sta în faţa justiţiei şi a poporului, că şi-a alăturat spada de acest regim criminal şi că a facut-o contra poporului, contra oamenilor pe care trebuia să-i apere şi nu să-i batjocorească. Să nu uite că a minţit până si când a afirmat că: nicio pensie militară sub 3000 de lei nu va scădea

În septembrie 2010, aceasi Aura Vasile tot despre Gabriel Oprea: Dânsul este un cuc şi conduce un partid de cuci şi trebuie să ne gândim de ce, pentru că cucul este singura pasăre care trăieşte singură, care nu-şi cloceşte ouăle, ci teoretic încearcă să le vâre în cuiburile altor păsări. Conduce un partid de cuci pentru că toţi cei care sunt pe lângă domnia sa sunt nişte însinguraţi.

Pentru ca azi, 19.12.2011 d-na deputat Aura Vasile sa isi anunte demisia din PSD si intrarea in UNPR. Cum care UNPR? Acela pe care doamna il descria ca fiind un partid de cuci, condus de catre sluga insetata de sange a lui Traian Basescu, rusinea fara seaman pentru haina militara. Revanzand lucrurile dintr-un alt unghi, d-na Aura Vasile a vazut lumina in ultimele zile, declarand "am hotărât să vin alături de foştii mei colegi, cei care au demonstrat, spre deosebire de alţii, că au valori şi principii solide. Sunt un om de stânga şi împărtăşesc valorile UNPR, singurul partid care mai reprezintă astăzi stânga românească. După cum spun şi colegii mei din UNPR, nu plec din Kiseleff şi rămân mai departe aşa cum mă ştiţi, războinică şi dedicată cauzei în care cred, aceea de a-i sprijini pe oamenii care muncesc, pe pensionari şi pe tineri, pe toţi cei care au de suferit în aceaste vremuri grele", a declarat deputatul UNPR, conform NewsIn.

Pai nu e tare? Situatia aceasta imi aminteste de cea a altui traseist celebru, senatorul Gabriel Berca, ales pe listele PNL, cel care in dimineata zilei in care a vazut lumina farului de la Cotroceni, se gasea la o emisiune a unei televiziuni de stiri, unde combatea la greu activitatea guvernului Boc. Iar seara, la o alta emisiune, a anuntat senin ca nu se mai regaseste in politica promovata de catre PNL, aderand cu mandat cu tot la grupul parlamentar al PDL. Astea principii adevarate, nu? Baaa, nu vreti sa crapati, molustelor? Ne-am saturat de voi.