luni, 17 august 2009

Buey Tismaneanule, ne leshy?

***


Vidanjorul regimului Basescu, recte Vladimir Leontevici Tisminetki revine pe al sau blog cu unele consideratii legate de actualele evenimente care au loc in politica romaneasca. Dupa ce ii ataca pe toti aceia care indraznesc sa aibe opinii diferite de ale sale, lasand sa se intelega ca ar fi vorba de "comunisti", acesta ii pune in antiteza cu el si grupul de laudatori ai basescului, care sunt, binenteles, anticomunisti.

Departe de a ma apuca rasul, acest tip de gandire ma sperie. Pai acest domn/tovaras lauda acum ceva timp regimul comunist pentru ca acum sa ii atace pe cei care ii spun cine a fost de pe pozitii anticomuniste. Ce ironie!

D-le Tismaneanu, de ce nu va consumati viciul pupinbasismului in atmosfera calda a caminului D-voastra din USA si doriti cu orice pret sa ne aratati cat de jos poate ajunge o fiinta umana?

Aici nu este vorba de comunism si anticomunism, aici este vorba de Basescu si de campania electorala prezidentiala. Foarte multi dintre cei care va combat sunt anticomunisti. Insa nu va suporta idolul pe care incercati sa il prezentati ca pe un campion al luptei anticomuniste.

In fapt atat D-voastra cat si presedintele suntenti niste comunisti. Basescu a recunoascut in 2004. De dumitale ce sa ma zicem? Sinecurile prezidentiale au condus la formarea unui grup eterogen de 'entelectuali care traiesc doar din laudele aduse prezidentului sau din atacarea acelora care incearca sa atenteze la bunul renume al acestuia.

Un comunist puternic la vremea lui, Dumitru Popescu-Dumnezeu (singurul Popescu devenit Dumnezeu, vorba lui Florin Constantiniu!)avea o denumire pentru categoria de intelectuali din care cu oroare faceti parte: cioplitori de himere.

Exista oare ea deja in nomenclatorul de meserii?