sâmbătă, 14 februarie 2009

Tiitoarea si rapsodul la Faget. Bonus Axinte

***


Lenuta Udrea a descalecat la Faget ca sa ii faca campanie electorala candidatului portocaliu pentru demnitatea de primar caruia nimeni nu i-a retinut numele. Buuuun! Pana aici nimic deosebit. Tiitoarea trebuie sa isi justifice cumva statutul de "politicianca" nu-i asa?

Insa penibilul a fost la el acasa la Faget. A fost constituit un comitet de intampinare al inaltului oaspete care, in imensa lui inteligenta pedista a decis sa aduca un manelist local care sa ii cante ode Blondei. Si din gusa idiotului local a iesit urmatoarele: „Doamna Lenuţa îţi spun drept/ Mă bucur că aţi venit la Făget/ Domnul să te binecuvânze/ Calea să ţi-o lumineze/ Spre tot ce-i bine şi trudiţi/ Pe noi dacă ne iubiţi”.

Sursele locale ale agentiei Garcia Muerte Inc. ne transmit ca la auzul acestor versuri sanii tiitoarei au tresarit mai-mai ca erau sa salte ambii afara peste decolteul portocaliu al Madamei. Programul vizitei a mai cuprins si o vizita la biserica de lemn de la Băteşti unde preotii mai ca nu vedeau literele din Sfanta Scriptura deoarece ochii lor erau in rochita Elenei.

Vi se pare ca s-au epuizat toate rezervele de penibil de care putea da dovada PD - ul timisan? Ba sa avem pardon! Manelizarea acestei vizite ministeriale a devenit completa in timpul adunarii populare care a avut loc la Caminul Cultural (hmmm, ce ironie! Cultural?!?). Prezentatorul galei de prostie pedista a fost Florin Petrescu alias Axinte de la Vacanta Mare.

Cu clabat portocaliu in cap, cu creierul pe bigudiuri si mintea plecata acesta a prezentat-o pe Curva ca fiind "cel mai frumos ministru pe care l-a avut Guvernul României în toate timpurile, Elena Udrea” sau „cel mai frumos ministru pe care ni l-a dat Dumnezeu”. Mda, probabil ca acesta este criteriul definitoriu prin care un manelist judeca un ministru.

Dupa care madam Udrea a plecat spre Timisoara pentru a lua parte la o sedinta importanta. De shopping. La Mall.

Dumnezeule Mare, sincer nu credeam ca o sa avem parte de asemenea scene pe teritoriul Banatului. Bravos D-le Ostaficiuc. Sa va traiasca Guvernul atat cat va doresc eu.