marți, 27 ianuarie 2009

Coerenta domnului Presedinte

***


Base ar trebui internat intr-o clinica de dezalcoolizare. Cred ca aceasta este singura explicatie pentru luarile lui de pozitie contradictorii din ultimele luni.

Daca nu este vorba de alcool atunci avem o problema mai grava. Avem un presedinte dement care trebuie internat la ospiciu. Pentru ca doar inclinatia individului catre minciuna nu explica non-sensurile din exprimarea prezidentiala.

Am cateva intrebari pt. Basescu:
1.Este benefica sau nu prea Ordonanta lui Boc cu privire la cumulul salariu/pensie?

2.Este bun pentru tara un acord cu FMI - ul sau nu?

3.Rusia ar trebui sa devina un partener strategic pentru Romania sau nu?

4.Exista sau nu o organigrama a functilor din administratie care ar trebui respectata de orice guvern?

Si ar mai fi multe!

Sper ca dupa ce vor trece aburii alcoolului presedintele sa declare si ceva coerent. Pentru ca eu ma rog ca alcoolul sa fie cauza incoerentei discursului prezidential!

Micul Nimeni

***

O limuzina vine catre Palatul Victoria. In ea doar soferul. Atat. In rest nimic. Nimeni. Limuzina opreste in fata scarilor Palatului, soferul vine si deschide usa din spate. De-acolo coboara Boc. Emil Boc. :))

Basescu, Luca Niculescu si o emisiune banala

***

Vorbesc despre emisiunea "Editie speciala" de aseara care l-a avut invitat pe presedintele Romaniei. Intrebarile moderatorului au sunat fals, sec, previzibil. Raspunsurile lui Base - toate intuibile!

Ca omul a luat-o urat pe aratura ne indica indemnul cel putin ciudat de a nu-i considera pe ministrii actuali ca fiind (si) oameni politici. Poate ca presedintele are dreptate. Gasca aceasta de incompetenti chiar nu sunt oameni politici. Doar niste fripturisti.

Limitele inteligentei prezidentiale au fost aratate si de balbaielile incalificabile pe care le-a propus telespectatorilor in momentul in care a incercat sa acuze guvernul Tariceanu de umflarea numarului de functii din administratie. Alaturi de faptul ca nu isi mai gasea foile cu notatile consilierilor pe aceasta tema, omul era total pe langa subiect!

Onorabilul nu cunostea faptul ca exista o organigrama publica a posturilor din administratie care sta la baza oricarui contract de munca din acest sector!

Total descalificant gestul de a trage spuza pe cuptorul PD - ului, lasand PSD - ul (teoretic partener la guvernare) in offside.

Atentie PSD! Ucigasul de coalitii este in libertate! :)