miercuri, 24 martie 2010

Premierul pacii si aria calomniei



***
Va aduceti aminte de scandalul Sterling? Va aduceti aminte de acuzele nevertebratului nostru premier la adresa lui Tariceanu, conform carora acesta din urma a prejudiciat Statul prin contractul cu compania mai sus mentionata? Ei bine, infecta piticanie de la Palatul Victoria da in retragere dupa ce Tariceanu a introdus actiune in justitie pentru calomnie. Sa ne aducem aminte ca in primavara anului trecut pigmeul guvernamental l-a facut hot pe Tariceanu, in sensul propriu al expresiei.

Tăriceanu a cerut în instanţă ca Boc să-i plătească daune morale în valoare de 100.000 de lei şi să publice hotărârea judecătorilor în două cotidiene naţionale şi să o difuzeze la trei posturi TV în prime-time.
In zilele noastre casa de avocatura a Pelticului Stoica, cea care ii apara interesele clujeanului retardat, incearca sa il scape pe acesta de urmarirea Justitiei prin cateva procedee care ar parea comice daca nu ne-ar uimi prin nesimtirea afisata.

Ne spun oamenii lui Ssstoica ca "in cauza dedusă judecăţii, exerciţiul la liberă exprimare de către pârât (Emil Boc - n.r.) se particularizează prin aceea că atât emitentul opiniei, cât şi destinatarul acesteia sunt oameni politici”.  Nu, hai pe bune, voi vorbiti serios?! Adica daca esti om politic, poti sa calomniezi pe cine vrei si in termenii pe care ii doresti? Hmmm. E fain sa fi politician. Nu ai nici cea mai mica responsabilitate fata de ineptiile pe care le debitezi cu o cadenta de mitraliera.


Boc asta, este un cretin. Aceasta axioma o afirma multi si o cred si eu. Dar si cretinism si nesimtire in aceeasi personalitate, este greu de inchipuit. Mai ales cand personalitatea are dimensiunile pe care le vedem zilnic pe sticla.