luni, 9 noiembrie 2009

Demnitatea Românului. Pana unde se poate merge cu masacrarea personalitatii omului?






***


Recentele mitinguri electorale organizate de catre PD in favoarea lui Traian Basescu ne-au aratat (pentru a cata data oare?) pretul real pe care il pun politicienii acestui partid pe demnitatea umana.  La ordinul lui Vasile Blaga - omul care este responsabil cu organizarea in partid - primarii portocali s-au grabit sa stranga oameni pentru a umple locurile de unde s-a adresat boborului presedintele in exercitiu.

Si cum mai toti oamenii de buna credinta, cu o oarecare situatie materiala si cu un liceu terminat, au preferat sa isi petreaca week-endul trecut intr-un mod alternativ cu trairile primareilor pedisti, acestia din urma riscau sa primeasca cartonas galben din partea tartorului de la Bucuresti.  Si atunci ce s-au gandit acestia? Ia hai sa adunam noi pe toti cei dependenti de ajutoarele sociale din partea primariei si sa ii ducem la oras. Haine ponosite? Nici o problema! Are partidul geci portocalii cate vrei!

Personal, mie mi se pare total insalubru din punct de vedere moral ca sa iti bati joc de un om care are propriile lui asteptari legate de viitor. Nu se poate sa le promiti oamenilor locuri de casa doar ca sa ii convingi sa vina la miting. Nu poti sa le conditionezi ajutoarele sociale ale acestor amarati, de participarea la acest gen de adunari. Este imoral sa ii aduni intr-un tarc precum animalele si sa nu le asiguri macar o blestemata de toaleta ecologica. Nu poti sa ii obligi sa aplaude si chiuie precum niste apucati atunci cand ei nu inteleg mai nimic din discursul candidatului. Nu poti sa obligi copiii sa strige numele lui Basescu cand acestia habar nu au cine este si ce doreste acel domn chel cu un ochi mare care se agita pe scena.

Romania este tara europeana, domnilor pedisti. Cu bune si cu rele, aceasta tara este membra a Uniunii Europene, tovarase Comandant. Nu va bateti joc de cetatenii acestei tari. Nu le luati in deradere aspiratiile personale. Romanii nu merita un asemenea tratament.