sâmbătă, 25 februarie 2012

Piata Operei, extrema urgenta!

***
Acum, odata cu ivirea primelor semne ale primaverii ce se va instala in curand, este de asteptat ca manifestatiile publice in care se cere in primul rand demisia lui Traian Basescu si a guvernului actual sa capete amploare. Oamenii au iesit in strada si la -20 de grade, facand uz de dreptul lor de a nu fi de-acord cu actuala stare de lucruri din tara noastra. Imi scot palaria in fata acestor persoane principiale deoarece ele au sters cu buretele o rusine enorma, anume aceea de a accepta ca pe un dat toate idioteniile comise impotriva romanilor de catre un guvern corupt si un presedinte imoral.

Referindu-ma strict la Timisoara, orasul unde traiesc cea mai mare parte a timpului, nu pot sa nu constat faptul ca demonstratiile anti-guvernamentale au fost confiscate de catre o aripa a PDL, anume partidul lui Dan Diaconescu, PP-DD. Am trecut in saptamanile trecute de vreo trei-patru ori in momentele in care cei de-acolo isi spuneau pasurile. Atmosfera este una de studio OTV, in care un individ precum Lorin Fortuna, cel in al carui program intalnim doleante precum schimbarea stemei de stat, prin eliminarea simbolului predominant animalier vulturian (acvila), precum si a celorlalte simboluri animaliere care sunt nebenefice din punct de vedere ezoteric (leu, vultur mic, pesti) pentru civilizatia noastra, deoarece au apartinut unor civilizatii virtuale oligarhice agresionale civilizational care au agresat inclusiv Civilizatia Virtuala Goriliana, din care facem parte (aducandu-i grave prejudicii in evolutia sa existentiala civilizationala), precum si inlaturarea simbolului crucii, ce reprezinta religia crestina, care este o religie falsa si subversive, a ajuns sa fie considerat lider al pietii. Nu sunt un elitist din punct de vedere al asocierilor personale, dar parca traiesti o stare de jena afisandu-te in compania unor asemenea domni.

Colac peste pupaza, in aceste zile s-a savarsit din viata, la Bucuresti, in drum spre studioul OTV, un alt “lider” al pietei, Marius Tudose, Dumnezeu sa-l odihneasca. Revolutionarii din Piata Operei nu au pierdut ocazia de a se da in stamba, afirmand sus si tare ca respectivul domn a fost ucis de catre SRI prin intermediul unor atacuri psihotronice. Mda, OTV in toata regula. Bineinteles ca la procesiunea de inhumare, al carei traseu nu a ocolit centrul orasului, a participat chiar presedintele virtual al Romaniei, nea Dan Diaconescu.

Pacat de spiritual Timisoarei, cu tot cea ce a insemnat el. Pacat de locul numit Piata Operei, acum pangarit de prezenta unor persoane care, in cel mai bun caz, ar avea loc in menajeria circului unui balci de tara.