marți, 20 ianuarie 2009

La mutare Basescu.Sah la Nastase

***

Se pare ca dezonorantul personaj care ocupa abuziv Palatul Cotroceni (abuziv deoarece a devenit presedinte gratie unor minciuni) nu cruta nici un efort in asi demola adversarii cu grava complicitate a noului Gestapo, DNA - ul din Romania.

Dl. Basescu prezinta simptome grave de dictatorism in stare latenta. Din pacate personalitatea dansului nu admite interlocutori sau egali. In fata lui trebuie sa fi sclav. Verticalitatea morala este un mare dusman pentru toti cei care intra in contact cu augustul nostru presedinte.

Daca nu spui precum Marinelul atunci te papa DNA - ul. Nu am fost cel mai infocat admirator al d-lui Nastase. Sincer? Nici nu l-am votat in al doilea tur al prezidentialelor din 2004, preferand ramanerea in patrie in dauna ospitalitatii congoleze. Deh! O intoxicare care a tinut.

Mi se pare insa josnic ca de fiecare data cand tu, Traian Basescu, ai probleme cu PSD - ul (sau cu opozitia anti-Basescu din PSD) atunci sa ordoni tucalarului Daniel Morar sa mai fabrice un dosar…si tot asa!

Este un sah perpetuu si stupid la Nastase. Roata se invarte insa…!

Big Brother, Romania si Basescu

***

Iata ca am ajuns sa traim si aceste vremuri. Unii dintre noi le retraiesc; inainte de 1989 era un fapt obisnuit ca opozantilor regimului totalitar comunist sa le fie puse sub supraveghere telefoanele.

Baza legislativa a acestei enormitati sta in Legea nr. 298/2008 privind retinerea datelor generate sau prelucrate de furnizorii de servicii de comunicatii electronice destinate publicului sau de retele publice de comunicatii, precum si pentru modificarea Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, a fost publicata in Monitorul Oficial, Partea I nr. 780 din 21.11.2008.

Enormitatea acestor acte legislative consta in atotputernicia celor care sunt insarcinati cu cenzura discursului privat emis pe diferite canale de comunicare: telefon mobil si fix, Internetul cu toate formele de expresie (e-mail, messenger,web), etc.

Unui dictator in devenire precum presedintele nostru aceasta legislatie ii vine ca o manusa.De box. Pe care o va aplica in freza Opozitiei si a opozantilor.

In maxim doi ani in Romania se va vorbi despre detinuti de constiinta.