sâmbătă, 30 mai 2009

EBA fata in fata cu reactiunea

***


In peregrinarile sale electorale Elena Basescu a aterizat si in Republica Ploiesti. Brat la brat cu primarul portocaliu Andrei Volosevici si cu presedintele Camerei Derutatilor Roberta Anastase (amanunt interesant! oare chiar pedeii vor vota la comanda pentru EBA?) mezina presedintelui a trecut in revista mai multe obiective din orasul lui Caragiale.

Intre locatiile alese pentru vizitare s-a numarat si Universitatea de Petrol si Gaze din localitate unde a avut loc si o dezbatere la care au participat studenti de la aceasta institutie de invatamant.

Pentru a dovedi inca odata ca familia Basescu este mai presus de lege, botoxata domnisoara ( :)) Elena impreuna cu stafful de idioti care o insotea in frunte cu primarul, presedintele Camerei si ultraidiotul Sever Voinescu au impartit materiale electorale in cadrul acestei unitati de invatamant desi legea interzice expres acest lucru.

Insa faza care a facut toti banii a fost aceea in care EBA facea apologia respectarii legii in Romania, fara prea multa convingere. O participanta din sala a contraargumentat folosind exemplul Betzivanului care isi conduce atat tara cat si masina in stare de ebrietate. "Cum sa se respecte legea si regulile in tara asta cand presedintele tarii se urca beat la volan in fata politistului". Aceasta a fost fraza rostita de catre respectiva studenta care a aruncat in aer dezbaterea.

Nervii domnisoarei ( :) ) Basescu au explodat, buzele botoxate au fost cuprinse de aritmie, manutele au inceput sa gesticuleze amenintator in aer in directia nefericitei, scaunul a zburat de sub ea. Cuvintele ii ieseau greu dar a reusit totusi sa articuleze un raspuns: "Nu pot sa cred! Cine se urca beat la volan? Cred ca ai fost pusa de cineva aici sa spui asta".

Pai mai creier botoxat, toata tara a vazut la televizor acea faza! Cum vi tu sa spui ca toti telespectatorii au avut vedenii? S-a si uitat betia monstruoasa a presedintelui cu Gigi Becali?
Si DA, fata aia a fost pusa de cineva sa iti dea replica aceea. De catre BUNUL SIMT. Adica de o insusire care lipseste total familiei Basescu.