luni, 17 ianuarie 2011

De ras, daca n-ar fi de plans

***

Spicuit via Tion:

Claudiu Ţaga, care a candidat pentru funcţia din Parlamentul României „sub culorile” PNL, a semnat, luni, adeziunea la UNPR şi va face parte din grupul deputaţilor independenţi.

Ţaga a declarat pentru www.tion.ro că nu a fost exclus din PNL, deşi la finele anului trecut a anunţat că nu va mai reprezenta această formaţiune, însă a plecat din rândul liberalilor deoarece nu se mai vede apropiat de alianţele pe care aceaştia le fac în ultima perioadă.
„Da, azi (n. r. – luni) am semnat adeziunea la UNPR. Nu am fost exclus din PNL, am plecat eu pentru că nu mă văd apropiat de alianţele pe care vor să le facă liberalii în această perioadă”, ne-a declarat Ţaga.

Mda, doar ca domnul deputat, care reprezinta si colegiul meu, omite sa spuna ca decizia de a pleca din PNL a fost luata inca de la mijlocul lui decembrie 2010, adica atunci cand alianta dintre liberali si conservatori nu era de actualitate publica, vezi aici.  Deh, cand suna adunarea generalul azepeurilor, tot apevistul raspunde prezent, nu? Bafta multa d-le colonel, tot mai buna e mancarea la cazan, asa-i?

PS: (pentru dl. Taga, stiu ca parcurge acest blog) -  D-le Taga, pot sa inteleg frustrarile d-voastra in legatura cu relatiile interpersonale din cadrul filialei, sunt de acord cu d-voastra in privinta nesimtirii care ii caracterizeaza pe anumiti domni si doamne care vegeteaza in anumite posturi din PNL Timis, dar nu pot concepe ca un militar sa abandoneze atat de usor lupta. Provocarea este sa schimbi situatia, nu sa o abandonezi.

Cu aceeasi consideratie

GM