joi, 10 februarie 2011

Cu Vanghele si Cărtărăscu la genicolog


***
Nu mai este un secret pentru nimeni iesirile bahice ale omului care conduce Romania, in stare avansata de ebrietate, de pe scaunul din stanga, exact la volan. Deja incepem sa intuim si care este universul paralel, interior, creat de catre actualul presedinte pentru propriul uz. In aceasta lume dl. Basescu are si un limbaj propriu, un fel de limba basesciana, in care atat numele proprii cat si cele ale unor indeletniciri de zi cu zi, ajung sa sune foarte ciudat.

Stiti cine este Vanghele, nu? Primarasul ala mai colorat la vorba, de prin sectorul cinci. Basescu nu ii spune niciodata Vanghelie ci doar Vanghele. Sa fie primit! Dar de Cărtărăscu ati auzit? Cu siguranta ca da, este acel domn scriitor care a scris o carte, normal, pe care dl. presedinte se chinuie sa o termine de vreo sapte anisori desi nu a deschis-o niciodata. Ar fi o performanta. Doamnelor si domnisoarelor, cand ati fost ultima data la genicolog? Aaaaa, domniile voastre merg la ginecolog. OK, inseamna ca doar femeile din familia Basescu merg la genicolog, nu? Nu. Azi, la Radio Romania Actualitati, dl.presedinte ne-a destainuit infamantul amanunt conform caruia pana si mogulul Vantu merge la genicolog. Ca sa se trateze de inima. Caragiale in toata splendoarea lui, ce mai!

Iubitorii literaturii stiintifico-fantastice se recunosc mai mult ca sigur in categoria consumatorilor de SiFi. Nu conteaza ca ei il denumesc SF. Deloc. Presedintele vorbeste de sifi, deci asa ramane. Presedintele. Mai acum cativa ani, in prag de campanie electorala prezidentiala, un domn, Victor Gaetan, a scris o carte care se intitula "Pradarea Romaniei". Interesanta la maxim dar prea putin dezbatuta. In limba basesciana numele domnului Gaetan a devenit Victor Găitan. Surprinzator? Deloc!

Da, acesta este omul care conduce Romania cu asentimentul a peste jumatate dintre nerozii acestui neam.La inceputul secolului XX Romania s-a mai bucurat de aportul unui om politic deranjat in partea superioara. Dimitrie Sturdza era cam nebun chiar in timp ce isi exercita mandatul de premier.In plina sedinta de cabinet, prin 1908, Sturdza a început să meargă pe sub masă în patru labe, strigând cât putea de tare: “Să iasă Carada de sub masă!”, cu referire directa la Eugeniu Carada, eminenta cenusie a PNL, adversar declarat al primului ministru si sustinator al lui Ionel Bratianu.Mergând la Paris pentru consult la celebrul doctor Pierre Marie, acesta a spus:“Fericită ţară! Este nebun de zece ani!”

11 comentarii:

  1. Deci atunci a ramas:

    - pt tine USL peste 50% eu zic sub 50%
    - pt tine PDL sub 22% eu zic peste 22%
    si treaba cu PP iese din pariu (cu toate ca sunt sigur ca daca nu intra in guvern in parlament vor fara probleme)
    Concluzie : 2 scoruri, 2 pariuri, 2 mese

    De acord?

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu mai este un secret pentru nimeni iesirile bahice ale ???????

    RăspundețiȘtergere
  3. @Chris
    Acceptabil 100%! Dar voi castiga, te previn. :)Scorurile raman batute in cuie,rabdare, sa asteptam alegerile. Gata, ma duc ca face nevasta-mea un crap la toba. Bon apetit pur moi!

    @Anonim
    NU! ;)

    RăspundețiȘtergere
  4. sunt deacord cu chris, plus inca un amanunt. prezenta la vot de maxim 30%.

    nici ura nu mai uneste in romania.

    RăspundețiȘtergere
  5. Disperarea va irumpe cumva.Eu ma rog sa fie prin vot.

    Pai daca mergi cu Chris, cum fac cinste tocmai la Tulcea? :) Yeah, right, tin si pariul cu tine. Rabdare deci.

    RăspundețiȘtergere
  6. Indiferent de procente, ne conduce un analfabet.

    Nu ca asta ar avea vreo importanta...Pun pariu ca cel putin 3/4 din sustinatorii lui tot la genicolog merg!

    Succesuri!

    RăspundețiȘtergere
  7. @Anonim
    Pai cine se aseamana se si aduna,nu? Romania profunda inseamna Romania retardata,Romania periferiilor, Romania manelelor. Guta si Printesa Ardealului,nu?

    RăspundețiȘtergere
  8. TC Kimlik No Sorgulama, TC Kimlik No Doğrulama, SSK, SSK Emeklilik Yaşı Hesaplama, SSK Ne Zaman Emekli Olabilirim, SSK Emekli Maaşım Bağlandı mı, Kurumlar Vergisi, Motorlu Taşıtlar Vergisi, Araç Sorgulama, Milli Piyango, Süper Loto, Sayısal Loto, Gazeteler, Televizyonlar, Türkiye Haritası, Telefon Rehberi, TJK, İddaa, THY, Pegasus, SBS Sonuçları, ÖSS Sonuçları, Hava Durumu, Türk Telekom, Turkcell, Avea, Vodafone, MEB, Hürriyet Gazetesi, Milliyet Gazetesi, Sabah Gazetesi


    DAHA FAZLASI BU ADRESTE

    http://www.devlethizmetleri.com

    RăspundețiȘtergere
  9. 5 milioane, daca au fost cu adevarat, din 22 de milioane inseamna 22% si nu jumatate...
    In rest, umor imbatabil...felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  10. Din pacate cei care nu pus stampila nu intra in discutie. Si-au refuzat dreptul de a alege pe varii considerente si sunt vinovati. Placa aia cu "nu am avut pe cine alege" nu tine. Totdeauna, in orice situatie, ai de ales.

    RăspundețiȘtergere
  11. Si lui Theodor Stolojan ii zice "TIODOR STOLĂJAN"

    RăspundețiȘtergere