marți, 3 februarie 2009

Nepotrivire de caracter sau doar prostie pura?

***

Titularii numiti la Ministerul de Interne de catre PSD continua sa ne uimeasca. Nu prin calitatile lor desavarsite de politicieni neprihaniti ci prin crasa incompetenta si iresponsabilitate de care dau dovada zi de zi, ora de ora si, cred! minut cu minut.

Daca Oprea avea anumite circumstante pentru prostia sa, acestea derivand din faptul ca individul a beneficiat de un stagiu destul de lung in Militie, de la Dragnea se cerea mai mult. Acesta dovedise anumite aptitudini manageriale in gestionarea treburilor din judetul Teleorman.

Nu e strain de jocurile de culise care se fac la Bucuresti. Functia de conducere ocupata in ierarhia partidului il tinea in interiorul jocului politic. Se pare ca a judecat gresit puterea de contrareactie a cercurilor pesediste din jurul lui Obama de Ferentari aka Marian Vanghelie.

Acest guvern reprezinta doar un experiment basescian. Si avem de-aface cu un experiment ratat. O spun acum fara patima; avem de-aface cu cel mai prost, cel mai cretin, cel mai idiot, cel mai handicapat guvern din toata istoria Romaniei moderne, de la Barbu Catargiu incoace!

Mircea Geoana, paredra pesedista a domnului Basescu, pastoreste un stol de lacuste. Un entomolog ar intari faptul ca lacustele daca nu dau rapid de prada atunci se mananca una pe cealalta. PSD - ul se va uza in lupte interne lasand culoarul de Stanga liber pentru formatiunea politica prezidentiala.

Mircea Geoana reprezinta chintesenta prostiei in politica romaneasca. Omul acesta minte, minte, minte! Asocierea cu Basescu nu face altceva decat sa oficializeze relatia intre cele doua glume proaste ale politicii romanesti. Doi mincinosi si multe victime colaterale. Aproape toata populatia Romaniei.