duminică, 28 septembrie 2008

Despre actiunea Basescului de a da in judecata un jurnalist

Ca domnul Basescu preia incet-incet metehnele predecesorului sau Iliescu a fost clar inca din primele luni de mandat. Dupa ce a "arestat" bazinul electoral al lui Ilici, Basescu a inceput sa preia si teme comportamentale ale acestuia.

La ce ne duce gandul cand vedem incredibila asemanare intre un "Mai Animalule" iliescian si "Tiganca imputita" basesciana? Variatiuni pe aceeasi tema! As dori sa vad mai multa solidaritate din partea jurnalistilor fata de aceste jigniri.

Iata insa ca domnul Presedinte recidiveaza! Victima saptamanii este Cristian Oprea, jurnalist la semioficiosul cotrocenist "Cotidianul". Oare de ce a casunat Traian Basescu pe acest ziarist intre noi fie vorba, destul de mediocru? Cred ca trebuie sa judecam acest acces de furie basesciana ca pe un avertisment dat lui Vantu, al carui trust de presa incepe sa se detaseze incet-incet de politica cotrocenista.

Ca Basescu tinde sa devina principalul pericol pentru Romania incepe deja sa ne apara destul de clar. Problema este ca, momentan toate puterile Statului cu exceptia Parlamentului sunt sub controlul Cotroceniului. Unde este echilibrul intre puterile Statului visat de juristii?

Garcia Muerte is comming to the Blogosfera! Senzatie!

Ei da! Iata ca dupa un an si ceva de activitate pe blogurile unor terti, Garcia Mueeerteee isi face propriul sau blog! Motivatia? E trendy sa ai domeniul tau in Blogosfera. Supermotivatia? Sa fac ceva ce altii nu au facut. Ce? Habar nu am. O sa vad pe parcurs.

Subiectele abordate aici vor fi variate, de la politica la sport, de la mondenitati scandaloase pana la Istoria sincera a Romaniei. Nu va asteptati sa postez zilnic; pentru mine blogul este o pasiune care tine locul unui jurnal razlet. Atat.

Ce imi place? Viata cu bune si rele. Ce imi provoaca sictir? Uratenia in toate formele si...Basescu! Pe bune! Politica romaneasca este curva iar pestele ei se numeste Basescu. Asa ca, degeaba ma bat cu curvele daca pestele isi vede linistit de treaba in continuare. Eu am ales sa atac pestele.

O intrebare pentru basescomani: ce va face sa aveti in continuare incredere in acest individ? Astept si eu niste raspunsuri ca sa ma dumiresc. Ok?