duminică, 28 septembrie 2008

Despre actiunea Basescului de a da in judecata un jurnalist

Ca domnul Basescu preia incet-incet metehnele predecesorului sau Iliescu a fost clar inca din primele luni de mandat. Dupa ce a "arestat" bazinul electoral al lui Ilici, Basescu a inceput sa preia si teme comportamentale ale acestuia.

La ce ne duce gandul cand vedem incredibila asemanare intre un "Mai Animalule" iliescian si "Tiganca imputita" basesciana? Variatiuni pe aceeasi tema! As dori sa vad mai multa solidaritate din partea jurnalistilor fata de aceste jigniri.

Iata insa ca domnul Presedinte recidiveaza! Victima saptamanii este Cristian Oprea, jurnalist la semioficiosul cotrocenist "Cotidianul". Oare de ce a casunat Traian Basescu pe acest ziarist intre noi fie vorba, destul de mediocru? Cred ca trebuie sa judecam acest acces de furie basesciana ca pe un avertisment dat lui Vantu, al carui trust de presa incepe sa se detaseze incet-incet de politica cotrocenista.

Ca Basescu tinde sa devina principalul pericol pentru Romania incepe deja sa ne apara destul de clar. Problema este ca, momentan toate puterile Statului cu exceptia Parlamentului sunt sub controlul Cotroceniului. Unde este echilibrul intre puterile Statului visat de juristii?

2 comentarii:

  1. Lasa bah nea Garcia ca nici ala nu era sfant!

    PS: si tu esti anti Basescu? Ce dracu aveti ma cu el?

    RăspundețiȘtergere
  2. Da bah nea Garcia, vad ca o cam freci prin Coti la Bloage antiBasescu! Vezi sa nu o patesti precum nen'tu Oprea!

    RăspundețiȘtergere