duminică, 27 iunie 2010

Campania ”Micționez pe Radu Moraru”

Micționați aici!***

Un ziarist cu atitudine din Timisoara, Mircea Opris a demarat o campanie de constientizare a opiniei internautice in cea ce priveste luarile de pozitie antidemocratice ale jurnalistului cotrocenist Radu Moraru. Limbajul direct, adevarul prezentat in forma lui originara, netrecut prin filtrul autocenzurii jurnalistice, ne dau imaginea reala a unui personaj funest din presa audio-vizuala din Romania.

Dedesupturile subordonarii lui Radu Moraru fata de Traian Basescu ne sunt prezentate prin intermediul unui link, si prin prisma intereselor materiale imediate ale Nasului. Pe mine m-a convins. Lecturati postarea lui Mircea si apoi mictionati (figurativ desigur)  pe Nasul mafiei TV din Romania. Merita!

13 comentarii:

 1. Commenturile de la postare imi provoaca ... mila!

  RăspundețiȘtergere
 2. Jigodie sadea... Manipulator infect cu priză la marea masă a capsomanilor din ţara asta... Pot să şi scuip în timp ce micţionez?

  RăspundețiȘtergere
 3. Asta ne este "jurnalistul" care doreste sa puna serviciile speciale ale Statului pe urmele presei nearondate cotroceanului. Parca noi ca si popor am mai trait un asemenea cosmar. Cand oare?Aaaaa. Obsedantul deceniu. Clar.

  RăspundețiȘtergere
 4. Unde sa citim bre despre acest slugoi ? Ca nu gsesc articolul lui Opris

  SANDI

  RăspundețiȘtergere
 5. Sandi

  http://mirceaopris.wordpress.com/2010/06/27/mic%c8%9bionez-pe-radu-moraru/

  Enjoy!

  RăspundețiȘtergere
 6. Cum s-ar putea sa ii aducem la cunostiinta nasului parerea noastra despre el? Sunt convins ca el traieste in lumea lui

  RăspundețiȘtergere
 7. Marius alu Popa28 iunie 2010, 20:48

  Cine ciorapii mei este Garcia Muerte? De ce nu te arati ganganie, sa te vad daca ai curaj sa spui ceva sub propriul nume. Cine este Opris asta si cine esti tu ca sa judeci ce face Nasul? Banuiesc ca nu tea botezat ai tai Garcia Muerte, nu?Faceti cacatul praf. Doar sa criticati sub nume straine.Eu sint din Lugoj dar pot sa abat pina la Timisoara sa dau ochii cu tine, stii? Hai, mai bahale de aici.

  RăspundețiȘtergere
 8. @ vip

  Poate ca o sa ii faca o sinteza serviciile, daca tot se bate pe burta cu el Presidente. La cati dintre astia taie acum frnze la caini, sunt convins ca s-ar gasi vreo doi care sa il tina la curent pe nasul asta despre ce se mai scrie pe bloguri, nu?

  RăspundețiȘtergere
 9. @ marius popa

  Prietene, sincer nu cred ca ai dori sa ma cunosti in contextul in care il pomenesti. Foloseste-ti cerebelul pentru afaceri mai profitabile pentru tine, asta e mana moarta, crede-ma.

  Cat despre Mircea Opris, ajunge sa iti arunci o privire in caseta tehnica a Jurnalului National pentru a afla cine este. Are si el cateva anchete jurnalistice la activ, deh, reporter de moda veche.

  Iar despre numele meu, cine trebuie sa il cunoasca, deja il cunoaste. Consider ca nu faci parte din aceasta categorie, asa ca, sictir.

  RăspundețiȘtergere
 10. Marius alu Popa, domne, dupa cum te exprimi si dupa cum scrii, tu ai fi bun de director la tvr din partea pdl!
  Sa traiesti bine la bulau cu nasu tau!

  RăspundețiȘtergere
 11. Adaugati functionalitate deosebita site-ului dumneavoastra prin posibilitatea de traducere a fiecarei pagini in peste 30 de limbi de circulatie internationala. Foarte simplu si eficient, prin inserarea unui mic cod pe care il puteti gasi la adresa http://www.anunturiromania.info/traducere/ veti oferi fiecarui vizitator posibilitatea traducerii instantanee a oricarei pagini, intr-una din cele 35 de limbi de circulatie internationala. Acest cod este special conceput pentru site-urile romanesti si selecteaza implicit limba romana ca limba in care este scris textul original. La aceiasi adresa puteti gasi si un exemplu de functionare al codului.

  RăspundețiȘtergere
 12. Poate mai potrivit titlu de campanie era "Ma defechez pe un ..defect !" ca poate mictionarea e prea blanda pt. un asa ipochimen paros ,car' se scutura de stropi si continua ...in continuare !

  RăspundețiȘtergere
 13. Da, e o idee si asta. Dar, la cate fecale inghite zi de zi, crezi ca ar avea efect?

  RăspundețiȘtergere