vineri, 18 martie 2011

Mai mare rusinea!

Cea ce vedeti mai sus este o fotografie cu sediul PNL Timis, intr-o zi obisnuita. O cladire istorica, de patrimoniu, lasata de izbeliste de catre atat de gospodara conducere penelista locala. O bataie de joc atat la adresa Partidului National Liberal,  a tot ce inseamna ideea de liberalism, dar si o palma puternica data peste obrazul capitalei Banatului.  Mai de mult, tot pe acest blog, am vorbit de faptul ca starea deplorabila in care se gaseste acest imobil, poate fi folosita ca si arma politica de catre adversari. Ei bine, acest lucru s-a consumat azi.


Tinerii din PDL au luat initiativa curatarii initialelor P,N si L de pe sediul partidului din Timisoara. Printr-o veritabila lovitura de imagine, tineri pedelisti au aruncat in derizoriu orice discutie despre vreun posibil candidat liberal la primaria municipiului Timisoara. "Aș vrea să-l întreb pe domnul Robu cum crede el că va reuși să administreze un oraș, asta dacă va reuși să-și rezolve problema cu candidatura, dacă dânsul, pentru că dumnealui este președintele PNL Timiș, nu reușește să-și întrețină forte bine nici măcar sediul. Pentru că ați văzut foarte bine cum arată fațada sediului în care dânsul se întâlnește cu activul de partid. Oricum, dânsul nu este un potențial pericol pentru niciun fel de contracandidat și eu unul personal sunt convins că nu va ajunge primar. De aproximativ un an, sigla partidului pe care domnul Robu îl conduce, Partidul Național Liberal Timiș, este mâzgălită, arată foarte urât, iar imaginea orașului este afectată de această mizerie de pe fațada unei clădiri istorice din Timișoara”, a motivat acţiunea de la sediul PNL liderul tinerilor PDL Timiş, Nicolae Bitea.

Penibil! Dar iata si cum a reflectat presa locala acest eveniment macabru din viata filialei pastorite de catre Nicolae Robu. Aici, aici, aici si aici.  Mai vara trecuta, stand la o terasa cu prietenul Cris pentru a urmari un meci de fotbal de la Campionatul Mondial, chiar discutam despre starea jalnica a sediului din Piata Unirii si a posibilei folosiri a acestei situatii ca si mijloc de propaganda. PDL - ului i-a reusit din plin, dar adevarul este ca doar tampit daca erai, nu puneai in lumina starea absolut incalificabila in care a ajuns acea cladire. In loc sa se inteprinda ceva pentru a reface macar exteriorul acestui imobil, domnii si doamnele din PNL Timis nu au gasit nimic mai bun de facut decat sa roage populatia sa nu circule pe trotuarul din fata sediului deoarece s-ar putea sa le pice vreo caramida sau tigla in cap. Curata politica a portilor deschise, nu?