joi, 23 iulie 2009

Presedintele manca pasta maro

***


Fiind plecat cu serviciul, nu am avut timp sa urmaresc in direct conferinta de presa a prezidentului, citind despre aceasta doar cea ce a consemnat presa sau buletinele de stiri de seara. Citesc, ascult si realizez cat de orbit am putut fi in 2004 cand, alaturi de toata familia mea, am votat candidatul Basescu.

Omul acesta este doar o pocnitoare politica, o petarda fara pic de substanta. Arunca cu laturi fara jena in toata lumea. Limbaj decadent, aluzii fara perdea, minciuni diseminate cu maxima voiciune. Bagat la inghesuiala de o intrebare directa, presedintele o da cu "ba p-a ma-tii". Ne intreaba prezidentul "de ce nu se anchetează şi cum s-au cheltuit banii în ultimele 3 luni ale Guvernului Tăriceanu, cum s-au făcut nişte licitaţii la Ministerul Transporturilor sau cum s-a prelungit pista Aeroportului Băneasa. Se pare că sumele mari nu mai sunt interesante ci numai cele mici."

Pai prezidente draga, daca exista cineva care sa fure mai mult decat au furat natafletii astia de i-ai adus matale la putere, iti garantez ca liberalul acela era deja condamnat de catre obedientul dumitale procuror Morar la minim douazeci de ani de inchisoare! Da, procurorii nu condamna, dar in Romania matale totul este posibil.

Ne mai spune Chelul ca onorabila lui mezina nu poate fi amestecata in scandalul Ridzi sub nici o forma. De ce? Deoarece presedintele declara, pe onoarea lui, ca "fiica mea era cu mine în 1 şi 2 mai la Neptun. Fiica mea a fost la acele concerte datorită relaţiilor cu alţi tineri, dar atunci era cu mine." Bah nea presedintele, matale ne crezi veniti cu pluta? Stim si noi cum se "recicleaza" banii in societatea noastra.

Oare era nevoie ca d-na Ridzi sa faca transferul de bani catre stafful de campanie al beizadelei in public? Haideti sa redevenim si noi seriosi. Dom' presedinte, stii si matale cum se executa aceste operatiuni, ce naiba! Stim si noi despre Klaveness, flota, hocus-pocus...nu neaparat in aceasta ordine.

Trecand intr-o alta zona de nebuloasa, vazand reactia presei dupa numirea noului ministru al turismului, pot sa afirm ca nefericita asta de Placinta nu are alt rol decat sa acopere mediatic cel mai mare tun din perioada post-decembrista executat direct de catre un membru al Executivului in favoarea unui membru al familiei prezidentiale.

Prestatia matrozului la aceasta conferinta de presa a fost una in consonanta cu calitatea intregului sau mandat:jalnica.