duminică, 4 mai 2014

Lasati penalii sa vina la mine! Si eu la Cotroceni...

***
Cum altfel ar putea fi interpretata extraordinara deschidere pe care o manifesta Viorel Victor Ponta fata de toti penalii, indiferent de formatiunea politica in care se regasesc sau din care provin? Sub conducerea primului plagiator al tarii, Partidul Social-Democrat (o formatiune politica care se revendica, chipurile, de la curentul socialist modern european) a devenit o fosa in care sunt deversate direct sau indirect (prin intermediul mini-foselor UNPR si PC), toate scursorile politicii romanesti, totul in numele eternizarii acestei mafii la conducerea tarii.  Personal aveam alte pretentii de la un politician tanar, plin de resurse la un moment-dat. Din pacate, mizandu-se pe caracterul sau indoielnic, personajul politic Victor Ponta a fost "incalecat" de baronii locali ai PSD si nu numai.
 
In acest mod PSD a devenit un receptacul pentru balastul politic al celorlalte formatiuni politice, indivizi certati cu legea, aflati in diferite stadii de cercetare la DNA sau DIICOT, semnalati cu grave probleme de conduita dinspre SRI si alte institutii ale statului. Este de necrezut cum un om politic tanar, cu o educatie relativ buna (episodul doctoratului plagiat poate fi pus in seama dorintei de titluri si titulaturi sau a unui ego exacerbat)  poate fi sclavul unor politicieni corupti, imbatraniti in rele, fie ca ei sunt pesedistii generici de tipul Radu Mazare, Nicusor Constantinescu sau Adrian Duicu sau nou-veniti dinspre alte formatiuni politice precum Ovidiu Silaghi si alte asemenea specimene.
 
Din pacate o Romanie acaparata de PSD va regresa teribil fata de anii trecuti sub toate formele si in mai toate domeniile. Sigur, coruptia institutionalizata va redeveni a doua religie in stat. Vazand aceasta dezvoltare a evenimentelor din ultimele luni, nu poti ajunge la o alta concluzie decat aceea ca blocarea accesului PSD la Palatul Cotroceni a devenit absolut acuta. Candidatul formatiunii politice social-democrate, indiferent de numele sau, nu trebuie sa ajunga sub nici o forma in fruntea Statului!In caz contrar putem schimba numele oficial al tarii in Republica Corupta Romania si nu am gresi cu nimic.

2 comentarii:

 1. Stop accesului infractorilor în Parlamentul European
  Petiție către Parlamentul European.

  Suntem profund îngrijorați că Parlamentul European tolerează depunerea candidaturii pentru viitorii parlamentari europeni, a unor persoane în curs de cercetare penală sau condamnate în primă instanță. Parlamentul European este cel mai înalt forum executiv din Europa. Acestor cetățeni trebuie să le fie interzisă nu numai depunerea candidaturii, dar și validarea lor în funcția de europarlamentar.
  Acceptând candidatura acestor persoane, Parlamentul European se transformă într-o asociație criminală, o pavăză pentru potențialii condamnați definitiv. Dacă un Europarlamentar care în momentul depunerii candidaturii a fost în stadiul de cercetare penală sau condamnat în primă instanță, va fi condamnat definitiv, acesta va trebui să fie încarcerat. Închipuiți-vă cum ar arăta arestarea acestuia chiar din plenul Parlamentului, chiar în momentul unor desbateri importante pentru cetățenii Uniunii Europene!! Sau ar trebui ca acest condamnat definitiv să-și termine mandatul? Acest lucru va slăbi încrederea cetățenilor Uniunii Europene în Parlamentul European, în lege și chiar în Uniunea Europeană.
  Vă doriți așa ceva?
  Pentru evitarea unor astfel de evenimente nedorite, dar care aproape sigur se vor întâmpla ținând cont de lista candidaților din partea României pentru alegerile din 2014 (vedeți PPDD- Dan Diaconescu), solicităm interzicerea acceptării candidaturii persoanelor aflate în cercetare penală sau condamnate în primă instanță, precum Dan Diaconescu-PPDD! Acest lucru se poate face simplu, printr-o dispoziție a Parlamentului European în acest scop. Nu credem că Parlamentul European va trata cu indiferență sau va respinge solicitarea noastră, transformându-se astfel într-o instituție de salvare a unor potențiali infractori!
  Totodată, solicităm excluderea de urgență a tuturor Europarlamentarilor aflați în cercetare penală sau condamnați în primă instanță.
  VOI oamenii cinstiți din Uniunea Europeană, vreți ca cei care ar trebui să vă asigure viitorul dumneavoastră și al copiilor dumneavoastră, să fie potențiali infractori? VREȚI să fiți reprezentați de potențiali infractori? Vreți un astfel de Parlament European?
  Noi nu vrem! Acesta este adevărul!
  Guvernul nostru, în cea mai mare parte PSD, nu face nimic în această privință (vezi Adrian Severin)! Parlamentul European, de asemenea!
  Ajutați-vă, ajutând-une!
  Semnați această petiție!

  Petiție: http://www.avaaz.org/ro/petition/The_European_Parliament_Stop_offenders_access_in_the_European_Parliament/?ntuwRcb clip video: https://www.youtube.com/watch?v=j4wcoTatIkk&feature=youtu.be

  RăspundețiȘtergere
 2. Ar fi mai bine sa lasam penalii sa mearga toti la puscarie.

  RăspundețiȘtergere