marți, 3 iunie 2014

Negociere a la Roumanie..

***
- Ti-e draga libertatea?
- Mi-e draga, nea Viorele, mi-e draga!
- Bun, atunci ia fa tu niste valuri cum stii tu mai bine, cu gherutele tale in aer. Te bagi?
- Cum nu, nea Viorele, asta imi place.

Mustaciosul de langa zisul Viorel, care tacuse pana atunci,  ii vorbi si el Soricelului:
- Soricelule, daca esti cuminte, noi, pisoii de soi ai neamului, cu acceptul Marelui Pisic, o sa iti dam inapoi si Oglinda. Ce zici, te bagi?
- Ma bag, ma bag nea Liviule, doar stii ca mie cel mai mult imi place Oglinda! Vreau inapoi Oglinduta mea, o vreau...!
- Soricelule, dar ai grija la ce o sa reflecte Oglinda ta. Pe Marele Pisic il indispune orice fel de reflexie a aurei sale intunecate. Esti in stare sa tii Oglinda indreptata doar catre cei care merg la dreapta Domniei - Sale?
- Da, se intelege asta, pisoi de soi, normal! hai sa batem laba!


PS: Povestioara istorisita mai sus nu are nicio legatura cu recentele negocieri care au avut loc intre PSD si PPDD. De obicei negocierile au loc intre partide politice nu intre un partid si o persoana fizica... 

2 comentarii:

 1. Numele meu este Darci Lyne. Aceasta este o zi foarte fericită din viața mea datorită ajutorului pe care mi l-a oferit dr .nosakhare pentru a mă ajuta să-mi recuperez fostul soț cu vraja sa de dragoste și magie. Am fost căsătorit de 6 ani și a fost atât de groaznic pentru că soțul meu a înșelat cu adevărat și a căutat un divorț, dar când am întâlnit pe e-mail Dr..nosakhare pe internet despre cum a ajutat atât de mulți oameni să-și recupereze și să ajute repara relația și face oamenii fericiți în relația lor. Mi-am explicat situația și apoi am căutat ajutorul lui, dar spre marea mea surpriză, mi-a spus că mă va ajuta cu cazul meu și că acum sărbătoresc, pentru că soțul meu s-a schimbat total în bine. Întotdeauna vrea să fie alături de mine și nu poate face nimic fără prezentul meu. Mă bucur cu adevărat căsnicia mea, ce sărbătoare grozavă. Voi continua să depun mărturie pe Internet, deoarece Dr..nosakhare este un adevărat rol de vrăji. NEVOIE DE AJUTOR? A LUA LEGATURA
    -Email- blackmagicsolutions95@gmail.com
  îl puteți adăuga și pe aplicația Whats: +2349083639501
  El este singurul răspuns la problema ta și te face să te simți fericit în relația ta. Și este perfectă și în relația ta.
  îți dorești fostul înapoi?
  vrei o vraja de dragoste pentru un nou iubit?
  Soluție de problemă pentru copii?
  Soluție de problemă financiară?
  Erectie slabă și ejaculare rapidă?
  soluția la boli și boli ale organismului
  Toate tipurile de soluții de problemă prin astrologie?
  Soluția problemei divorțului?

  RăspundețiȘtergere