luni, 23 noiembrie 2009

Antonescu. Pozitia clarificanta pe care o asteptam. Ca sa priceapa pana si Ciutacu

***

Crin Antonescu a facut azi o declaratie de presa menita sa clarifice zvonistica de doi bani aruncata pe piata de inapti precum Victor Ciutacu sau Mircea Badea. ce spunea aseara cu emfaza dl. Ciutacu? Pai in esenta il acuza pe Crin ca a pactizat cu dusmanul si ca, in scurt timp, va renaste precum o pasare Phoenix,  Alianta DA, cea de trista amintire. Ei bine, azi Antonescu a clarificat pozitia pe care se situeaza in vederea turului al doilea de la prezidentiale. Basescu NU. Dar iata cateva spicuiri din aceasta declaratie fara echivoc:

"In legatura cu votul din turul doi, doresc sa fac acum aceste precizari. Am spus ca sunt un altfel de om politic. Azi cand aud tot felul de discutii de trocuri, de functii, vreau sa stiti ca este exclusa orice colaborare cu Traian Basescu, este exclusa recomandarea catre alegatoriii mei sa-l voteze pe Traian Basescu. Este de departe pericolul cel mai mare pentru Romania. Un al doilea mandat ar fi dezastruos. Repet astazi, ca este exclusa sustinerea lui Traian Basescu, in turul doi.


Daca vom conveni asupra uni proiect guvernamental care nu se reduce la persoana lui Johannis ca premier, atunci vom vedea in ce masura vom putea acorda sprijinul nostru celuilalt candidat. Proiectul Iohannis inseamna un guvern politic, format pe criterii de competenta"

Iar pentru linistea domnilor Ciutacu si Badea, acelasi Crin Antonescu a spus foarte clar, ca sa priceapa pana si retardatii ca  exclude  "orice negociere cu PDL, cata vreme acest partid este condus de Traian Basescu, fie de la Cotroceni, fie din Modrogan".

E bine asa, domnilor?