miercuri, 7 ianuarie 2009

Despre un ministru corupt si un Presedinte "maleabil"

Baietii de la Academia Catavencu au dibuit niscaiva ghesefturi nu foarte kusher inteprinse de catre actualul ministru al Internelor, Gabriel Oprea. Amanunte despre aceste fapte penale (in masura in care ar fi probate de catre procurori) gasiti aici.http://www.catavencu.ro/ministrul_de_interne_ar_putea_fi_suspendat_de_basescu_pentru_dosar_penal-5323.html

Din titlu reiese ca Dl. Basescu ar avea in vedere chiar suspendarea generalului facut la apelul bocancilor din functia ministeriala. Dar nu va fi asa! Si am sa si explic afirmatia mea.

Basescu are nevoie ca de aer de o guvernare alaturi de PSD. Oaia neagra a guvernarii trebuie sa fie alta decat PD - ul masii, organizatia pe care se va sprijini pentru obtinerea celui de-al doilea mandat prezidential in acest an.

Acest scandal va fi ingropat mediatic si dintr-un alt motiv. PD - ul masii are nevoie de o practica reala a guvernarii. Va dati seama ce s-ar intampla daca stolobocii vor intra din nou in Opozitie?

Se duc dracu' sponsorii, le pleaca lingaii din gasca tru-pata-itm-maihaies, o sa le plece pana si curvele de partid ! Zeus nu poate tolera o asemenea situatie.

Gabriel Oprea nu va fi afectat acum de acest scandal. Poate, incepand din Septembrie dosarul pus la dospit va fi copt pentru a fi dat in presa. Atunci Basescu il va suspenda pe Oprea. Doar atunci.