miercuri, 28 ianuarie 2009

Evenimentul Zilei sau despre prostitutie in presa

***

Exista o limita a penibilului in orice domeniu al activitatii umane. Nu exista actiune a omului care sa nu fie supusa acestui truism. In presa romaneasca avem de-aface cu un ziar, "Evenimentul Zilei" care a ajuns sa se faca pres in fata cotroceanului. Exemplul il aveti mai jos, accesand linkul indicat.
http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/837576/Bucurestenii-il-prefera-pe-Basescu-lui-Oprescu-la-prezidentiale/

Este vorba de un sondaj realizat in Capitala de catre institutul Avantgarde condus de sociologul Marius Pieleanu. Ce inteleg mercenarii basescomani din acest sondaj? Doar faptul ca bucurestenii il prefera la prezidentiale pe Basescu.

Nu se arata faptul ca trendul pe care se afla Betzivanul este unul descendent iar oponentul sau, Sorin Oprescu este intr-un continuu progres. Nu! Ei arata, fara sa faca public alte informatii colaterale, ca Sasiul conduce in sondaje in Bucuresti. Groaznic!

Imi aduc aminte ca, pana in 2005, citeam cu pasiune acest ziar. Directoratul lui Nistorescu facuse din EvZ unul dintre putinele cotidiane independente fata de dictatura in nuce pe care am trait-o in vremea lui Nastase.

Acum, redactorii si comentatorii acestuia au devenit pestii guvernarii ros-portocalii Basescu-Geoana. Rau...

Base cel cu creierul inghetat

***

Cred ca nu mai are nimeni indoieli in cea ce priveste faptul ca Basescu este adevaratul sef al guvernului roman. Emil Boc face ce a stiut el mai bine sa faca toata viata: nimic. De la un Nimeni nu te poti astepta sa faca ceva. In paranteza fie spus, cine guverneaza nominal Romania? Nimeni! Ce face Nimeni? Nimic! Bun baiat! :)

Base si-a luat rolul de premier in serios si a luat hotararea de a ingheta salariile si pensiile timp de sase luni. Cum adica, veti intreba! Pai PD - ul si nea Base se bateau cu pumnul in piept ca vor creste salariile bugetarilor cu 50 de procente!

Da nene, asa o fi spus jegurile astea! Dar era campanie electorala. Iar in Romania, pe timp de campanie este permisa orice promisiune. Fraier nu este cel care promite ci acela care crede in aceste minciuni.

Base doreste inghetarea salariilor si a pensiilor! Base?! Hai, poftim fraierilor, votati-va Idiotul daca mai credeti in basme. Cred insa ca romanii sunt mult prea inteligenti ca sa mai poata fi trasi pe sfoara de un clown. Betzivanul isi traieste ultimele luni ca si presedinte al Romaniei. Sunt sigur de asta.