miercuri, 28 ianuarie 2009

Base cel cu creierul inghetat

***

Cred ca nu mai are nimeni indoieli in cea ce priveste faptul ca Basescu este adevaratul sef al guvernului roman. Emil Boc face ce a stiut el mai bine sa faca toata viata: nimic. De la un Nimeni nu te poti astepta sa faca ceva. In paranteza fie spus, cine guverneaza nominal Romania? Nimeni! Ce face Nimeni? Nimic! Bun baiat! :)

Base si-a luat rolul de premier in serios si a luat hotararea de a ingheta salariile si pensiile timp de sase luni. Cum adica, veti intreba! Pai PD - ul si nea Base se bateau cu pumnul in piept ca vor creste salariile bugetarilor cu 50 de procente!

Da nene, asa o fi spus jegurile astea! Dar era campanie electorala. Iar in Romania, pe timp de campanie este permisa orice promisiune. Fraier nu este cel care promite ci acela care crede in aceste minciuni.

Base doreste inghetarea salariilor si a pensiilor! Base?! Hai, poftim fraierilor, votati-va Idiotul daca mai credeti in basme. Cred insa ca romanii sunt mult prea inteligenti ca sa mai poata fi trasi pe sfoara de un clown. Betzivanul isi traieste ultimele luni ca si presedinte al Romaniei. Sunt sigur de asta.

Un comentariu:

  1. Mersi pentru aprecierile de pe blogul meu. Acuma, ce sa zic, au mai fost si austriecii, dar dintre toti, daca tot e sa ne calce careva, sa ne calce Licuriciu, e cel mai de treaba. Asa gindesc eu. Desi ma cam indoiesc ca se baga in problema Base, ca le are el pe-ale lui, groase de tot. Cred ca e un zvon din deal, din zona Bulevardul Geniului (vezi harta Bucuresti online), ca sa zic asa... e caracatiţă, iti zic eu, da cu cerneala...

    RăspundețiȘtergere