miercuri, 28 ianuarie 2009

Evenimentul Zilei sau despre prostitutie in presa

***

Exista o limita a penibilului in orice domeniu al activitatii umane. Nu exista actiune a omului care sa nu fie supusa acestui truism. In presa romaneasca avem de-aface cu un ziar, "Evenimentul Zilei" care a ajuns sa se faca pres in fata cotroceanului. Exemplul il aveti mai jos, accesand linkul indicat.
http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/837576/Bucurestenii-il-prefera-pe-Basescu-lui-Oprescu-la-prezidentiale/

Este vorba de un sondaj realizat in Capitala de catre institutul Avantgarde condus de sociologul Marius Pieleanu. Ce inteleg mercenarii basescomani din acest sondaj? Doar faptul ca bucurestenii il prefera la prezidentiale pe Basescu.

Nu se arata faptul ca trendul pe care se afla Betzivanul este unul descendent iar oponentul sau, Sorin Oprescu este intr-un continuu progres. Nu! Ei arata, fara sa faca public alte informatii colaterale, ca Sasiul conduce in sondaje in Bucuresti. Groaznic!

Imi aduc aminte ca, pana in 2005, citeam cu pasiune acest ziar. Directoratul lui Nistorescu facuse din EvZ unul dintre putinele cotidiane independente fata de dictatura in nuce pe care am trait-o in vremea lui Nastase.

Acum, redactorii si comentatorii acestuia au devenit pestii guvernarii ros-portocalii Basescu-Geoana. Rau...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu