marți, 24 martie 2009

Ei nu! Asta chiar NU! Boureanu inapoi in PNL?!?!

Caricatura: Cartoon Press




Din surse care au participat la Congresul PNL de la sfarsitul saptamanii trecute aflu ca noua conducere se afla in tratative avansate pentru reprimirea in cadrul PNL a unui grup de transfugi tradatori in frunte cu Cristian Boureanu.
Dupa ce au dat o raita pe la PD acesti ipochimeni curvasariti doresc sa se reintoarca in cadrul PNL. Oare de ce acum? Simt cumva baietii ca se va cam termina cu actuala guvernare? Pun aceasta intrebare deoarece acesti baieti au parasit partidul in 2007, adica in momentul in care se parea ca guvernarea PNL se va duce pe apa sambetei.
Daca asa vor sta lucrurile atunci voi intelege si eu, in sfarsit! dezamagirea romanilor fata de clasa politica. Insa eu inca cred ca aceasta conducere nou-aleasa nu va lua decizii contrare intereselor de partid. Refuz sa cred acest lucru.
Cei care au plecat la PD au fost constienti de pasul facut, si-au luat destinul in mainile lor, tascuta in spate si dusi au fost. Acolo ar trebui sa ramana. Dar...de obicei cainii trag la abatorul cu carne multa.