vineri, 5 iunie 2009

Presedintele Romaniei este instabil psihic. Parol!

***

Am vazut ieri la TV prezentarea vizitei prezidentiale in Irak prilejuita de inceperea retragerii contingentului romanesc din aceasta tara. O ceremonie militara care trebuia sa fie imaginea sobrietatii a fost transformata de al nostru Conducator intr-un nou episod de telenovela. Si bogatii plang, nu-i asa?

Marturisesc ca l-am banuit ani intregi pe Basescu ca joaca teatru, muuuult teatru cand vine vorba de lacrimile domniei sale. Dar nu este asa. Presedintele are o problema psihica. Probabil ca provenienta ei ar trebui cautata intr-o copilarie nefericita datorata abuzurilor din familie.

Este IMPARDONABIL ca un presedinte de tara sa planga in public! Acest fapt este de natura a crea sentimente de anxietate la nivelul fiecarui cetatean in cazul unei crize majore (razboi, calamitati, maladii , etc). Poate imi veti replica ca prin acest gest Basescu arata publicului si fata sa umana. Nu, multumesc, o tara nu are nevoie de smiorcaiti pe post de lider in situatii limita.

Romania, parte a Uniunii Europene!, nu trebuie sa isi permita sa conserve in functia de presedinte un exponent al modelului latino-american de dictatoras de opereta cu sentimente confuze, degraba varsatoriu de lacrimi. Scenele lacrimogene sunt pretabile pentru telenovele.