luni, 5 ianuarie 2009

Fuga Presedintelui de bucuresteni

Dl. Presedinte Basescu a evitat sa de-a ochii cu bucurestenii in ultimele clipe ale lui 2008. Discursul de final de an a fost tinut in Piata Sfatului din Brasov. De ce oare? Pai sa incercam niste exolicatii.

Lui Basescu i-a fost teama sa dea ochii cu cei carora le-a promis ca se vor intalni in Piata Universitatii in fiecare luna. Va mai amintiti aceasta promisiune fantasmagorica facuta de Betzivan in timpul campaniei din 2007 pentru plebiscit?

In cadrul personalitatii lui Basescu exista germenii dictatorului. Calarirea societatii civile este doar o parte a planului sau. Posternarea fraierilor de la “22″, sau a iceristilor stipendiati regeste deschide calea spre un regim asemanator cu cel instaurat in 1938 de catre regele Carol al-II-lea.

Orice personalitate dictatoriala are oroare de fraierii care l-au adus in varf. Este normala aceasta fuga a lui Basescu de proprii votanti.

Cand vad cat de multi basescomani il ataca pe diferite forumuri pe medicul Oprescu deja imi dau seama care va fi lupta in turul al alegerilor prezidentiale.

Cu tot trecutul sau pesedist cred ca o sa prefer un om naiv dar cinstit in locul unui hidos Betzivan fost colaborator de Secu pe stil vechi (daca nu cumva mai mult decat simplu colaborator!)

Gunoaielor le sta bine in cosul de gunoi al Istoriei.