joi, 7 mai 2015

Ce nu înţelegeţi, pulifricilor?

***
Revin pe blog după o mai lungă absenţă pentru a răspunde unei întrebări stupide care le mănâncă rărunchii susţinătorilor PNL - ului de tip nou: de ce nu îl demite Iohannis pe Ponta? Sau, mai exact, de ce nu intreprinde nimic nemţocul în vederea trimiterii la plimbare a imoralului plagiator care ocupă funcţia de premier al României? Fetiţe şi bajeţi, dragii lui Garcia, fraţi şi surori, oameni de bine ce sunteţi voi, aveţi domniile-voastre impresia că pactul de coabitare a fost semnat între Basescu (fie-i numele blestemat!) şi Ponta? Nein meine Damen und Herren, el este un act care implică două instituţii ale Statului, Preşedinţia şi Guvernul, totul sub stricta supraveghere a reprezentanţilor Marelui Licurici.
 
Situţia din ţările învecinate (Ucraina în flăcari, Ungaria cu un pas în Euroasia dughinisto-putinista,Bulgaria tot mai nesigura sun influenta elitelor pro-ruse, Serbia impartita fifty - fifty intre europenistii tineri si conservatorii panslavisti prorusi) ii determina pe americani sa mentina o situatie oarecum ambigua in Romania, in sensul in care toti cei care compun clasa politica trebuie sa se simta implicati, la putere. E adevarat ca banii vin in principal pentru cei care au guvernarea, insa nu e de neglijat nici cea ce primeste opozitia.  Prin urmare Ponta va ramane premier pana in 2016, indiferent de cea ce doreste madam Gorghiu si buldogul Blaga. Si e posibil ca PSD sa continue guvernarea si dupa 2016, singur sau cu PNL, totul desigur pentru propasirea tarisoarei asteia.
 
Deci, nimic nou pe frontul romanesc pana in 2016, sedeti linistiti la locurile voastre!
 

5 comentarii:

 1. Ce sa va zic stralucitorilor?
  Sa va traiasca blaturile, astea pardon, pactele de coaebitare!
  Si multa muie cu cacat din partea taxelor si impozitelor mele!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. MARS MA CRETINO LA CERSIT, TE STIE TOT NETUL DE CERSETOARE...

   Ștergere
 2. Da,mai! Fie Basescu blestemat ca a creat DNA-ul! Vai de capul tau!

  RăspundețiȘtergere
 3. Numele meu este Darci Lyne. Aceasta este o zi foarte fericită din viața mea datorită ajutorului pe care mi l-a oferit dr .nosakhare pentru a mă ajuta să-mi recuperez fostul soț cu vraja sa de dragoste și magie. Am fost căsătorit de 6 ani și a fost atât de groaznic pentru că soțul meu a înșelat cu adevărat și a căutat un divorț, dar când am întâlnit pe e-mail Dr..nosakhare pe internet despre cum a ajutat atât de mulți oameni să-și recupereze și să ajute repara relația și face oamenii fericiți în relația lor. Mi-am explicat situația și apoi am căutat ajutorul lui, dar spre marea mea surpriză, mi-a spus că mă va ajuta cu cazul meu și că acum sărbătoresc, pentru că soțul meu s-a schimbat total în bine. Întotdeauna vrea să fie alături de mine și nu poate face nimic fără prezentul meu. Mă bucur cu adevărat căsnicia mea, ce sărbătoare grozavă. Voi continua să depun mărturie pe Internet, deoarece Dr..nosakhare este un adevărat rol de vrăji. NEVOIE DE AJUTOR? A LUA LEGATURA
    -Email- blackmagicsolutions95@gmail.com
  îl puteți adăuga și pe aplicația Whats: +2349083639501
  El este singurul răspuns la problema ta și te face să te simți fericit în relația ta. Și este perfectă și în relația ta.
  îți dorești fostul înapoi?
  vrei o vraja de dragoste pentru un nou iubit?
  Soluție de problemă pentru copii?
  Soluție de problemă financiară?
  Erectie slabă și ejaculare rapidă?
  soluția la boli și boli ale organismului
  Toate tipurile de soluții de problemă prin astrologie?
  Soluția problemei divorțului?

  RăspundețiȘtergere