luni, 21 iunie 2010

Constantin Nita sau pasiunea Cioclului pentru Prostie


***

Cu siguranta ca Parlamentul Romaniei este locul in care se intalnesc tot felul de vietuitoare ciudate; de la tarani puturosi din stirpea lui Ion Oltean pana la cioclii ratati precum Constantin Nita. Parlamentarul pesedist cu alura de antreprenor de pompe funebre se trezeste vorbind la fel de prost precum il arata si fata. In loc sa se razboiasca cu PD - ul presedintelui Basescu, Costica cel cioclu s-a trezit vituperand foarte vocal la adresa liderului Opozitiei romane, Crin Antonescu si a PNL - ului.  "Lui Crin Antonescu ii spun ca PSD nu este deloc dator PNL ci, din contra, liberalii ne sunt datori noua. Pe vremea lui Tariceanu au stat la guvernare doi ani pe spinarea PSD. Asadar, Antonescu sa nu se mai creada seful opozitiei fiindca nu va fi niciodata. Mai cu seama ca PNL nu se ridica la nivelul unui partid ca PSD." Pfuuuu!

Intr-adevar este destul de greu sa te ridici la nivelul PSD - ului, partidul care a facut din Coruptie o adevarata politica de stat. Cu siguranta ca nu Crin este cel care merita sa conduca lupta anti-Basescu ci Victoras cel Abramburel avandu-l in dreapta lui pe micul cioclu din Brasov. Acum sincer, este total adevarat faptul ca foarte multi dintre noi, cei care au citit in viata mai mult decat comentariile obligatorii pentru Bac, am intuit jocul dublu facut de catre tabara Geoana in favoarea actualului cotrocean. Cunoastem faptul ca nu poti sa fi chiar atat de Prost incat sa mergi in vizita la Mogul cu trei zile inaintea turului al doilea al prezidentialelor. Dar chiar asa?

Domnul Nita ar trebui sa isi puna cenusa in cap pentru nastrusnica lui idee de a impune un impozit forfetar pentru fiecare agent economic platitor de TVA din Romania. Criza aceasta in care ne zbatem acum, armata de someri pe care trebuie sa o hranim, isi are sorgintea si in "inteleptele" decizii ale Cioclului. Profilul politico-moral al omului Constantin Nita il apropie cel mai mult de cel al lui Marian Sarbu. Ambii au initiat legii aiuritoare pentru domeniile pe care le-au pastorit in primul guvern Boc. Marian Sarbu macar nu si-a renegat-o pe cand ratatul de Brasov sustine acum sus si tare ca implicarea lui in eleborarea hotararii privind forfetarul a fost una "minima". Hmm. Ciudat.

Coroborand aceasta iesire a Cioclului cu cea a lui Bombonel de acum doua-trei zile, tot la adresa lui Antonescu, inclin sa cred ca sondajele care il coteaza pe Crin ca pe cea mai credibila alternativa la Traian Basescu sunt corecte. Suntem pe drumul cel bun. Bravo Crin!

10 comentarii:

 1. "Intr-adevar este destul de greu sa te ridici la nivelul PSD - ului, partidul care a facut din Coruptie o adevarata politica de stat"
  Am inteles.
  Bineinteles, daca cioclul Nita nu se lua de penele, pesedeul era curat ca argintul strecurat.
  Hai sictir bai mafiotilor!
  Ati distrus tara asta in numai 20 de ani!
  TOTI!
  FARA EXCEPTIE!

  RăspundețiȘtergere
 2. in privinta comunicarii cu cetatenii, am gasit un site interesant romanesc. Poate vi se pare util. Nu mi se pare util doar sa aruncam cu pietre:

  http://www.ParlamentulTau.ro

  RăspundețiȘtergere
 3. @ Anonim 1

  "Ati distrus tara asta in numai 20 de ani!
  TOTI!
  FARA EXCEPTIE!"

  Da, intr-o oarecare masura aveti dreptate daca acuza Dvs era adresata clasei politice. Insa trebuie avut in vedere proportiile vinovatiei. Iar FSN - ul, prin cele doua aripi ale sale, PSD si PDL, a avut si are rolul cel mai funest in devenirea postdecembrista a Romaniei.

  Cred ca de luari de pozitii clare precum cea pe care o afisati, Romania chiar are nevoie. Trunchiul copacului e putred rau, cineva trebuie sa il taie si sa sadeasca in locul lui un pom tanar.

  RăspundețiȘtergere
 4. @ Anonim 2

  Si? Mai conteaza Parlamentul? Oricum a fost emasculat. Romania este doar tara lui Basescu cu un legislativ decorativ si nimic mai mult.

  RăspundețiȘtergere
 5. Chitilianu ot Chitila22 iunie 2010, 20:57

  EU NU INTELEG DE CE CRIN NU RIPOSTEAZA MAI TAIOS FATA DE VORBILE ACESTOR IMPOSTORI. SI NASTASE ESTE LUCRAT DE BASESCU, CE, NU SE STIE?

  RăspundețiȘtergere
 6. nu e suficient sa conduci in sondaje cand la Parins erau oameni care votau la 2 secunde sau Mihaela, dragostea mea se vedea castigator! :)

  RăspundețiȘtergere
 7. Absolut corect, Ionut. Aici intervine si forta organizatorica a fiecarei formatiuni politice. Iar la ora aceasta PNL - ul nu ofera nici cea mai mica garantie pentru un eventual succes al lui Crin Antonescu.

  RăspundețiȘtergere
 8. @ Chitilianu

  Stiti Dvs si inca cativa. Si? In momentul in care adevarul este aproape de a fi revelat mai apare un dosar la DNA. Zambaccian este o facatura groaznica, sa recunoastem.

  RăspundețiȘtergere
 9. PNL`ul e tare doat la tv si cel mult in Bucuresti. Partidului ii lipsesc primarii si organizatiile din sate uitate de lume .. asa cum are psd si pdl. Poate par putine cateva sute de voturi, dar adunate, la nivel national fac diferenta!

  Organizatia din teritoriu e foarte slaba. Sunt judete unde predomina PNL`ul, dar sunt pe degete!

  RăspundețiȘtergere
 10. PNL - ul nu exista din punct de vedere organizatoric. Acesta este purul adevar iar daca cineva nu va lua masuri pentru a schimba aceasta situatie atunci acest partid va disparea. Pe mana lui!

  RăspundețiȘtergere