miercuri, 27 ianuarie 2010

Societatea Timisoara - inca un simbol pervertit de basescianism











***
Timisoara ca si oras, a trait momentul sau maxim in 1989, atunci cand, in urma unei miscari de protest demarate aici, a fost inlaturat insusi dictatorul Nicolae Ceausescu. Comunitatea timisoreana are tot dreptul de a pastra vie memoria acelor vremuri, de a promova icoana anticomunismului la care s-a inchinat marea majoritate a locuitorilor acestui oras dupa momentul decembrie 1989.  De acest lucru s-a preocupat pana mai acum cativa ani si Societatea Timisoara. Vorbesc la timpul trecut deoarece, din pastratoarea idealurilor Revolutiei, acest ONG sustinut cu bani de la bugetul local, s-a transformat in vehicul electoral pentru PD si Traian Basescu.

Pescuitorii in ape tulburi - i-am numit aici pe Flavius Mihalcea, Oscar Berger si Daniel Vighi - au facut dintr-un simbol un rahat. Sub pretentia apararii si promovarii ideilor Proclamatiei de la Timisoara, acesti domni nu au facut altceva in acesti ultimi ani, decat sa presteze in favoarea unui partid politic si al unui politician. Diluarea ideilor Proclamatiei de la Timisoara o putem constata in sprijinul neconditionat dat de catre acest ONG pentru un comunist dovedit precum Traian Basescu.

Ultima pozna comisa de catre politrucii mai sus amintiti, a fost subinchirierea unei parti a sediului Societatii catre PD cu scopul de a se infiinta acolo Cabinetul europarlamentarului Monica Macovei. Cu alte cuvinte Primaria Timisoara inchiriaza pentru mai nimic un spatiu ultracentral catre Societatea Timisoara, pentru ca aceasta sa isi poata desfasura activitatea. Gest nobil, de-acord. In acea zona se plateste chirie chiar si 25 de euro pe metrul patrat. Ce inteleg sa faca trepadusii din conducerea actuala a Societatii? Sa ii puna la dispozitie acest spatiu d-nei Anti-Constitutie Monica Macovei.

De ce? Pai cum de ce? Ce intrebare...! Pai d-na a luptat impotriva coruptiei in gura, nu-i asa?  D-na este  febletea cotroceanului. Pai nu cotroceanul ii mana in lupta pe acesti neispraviti? Ba da, exact el.  Pai atunci d-nei i se cuvine spatiul pentru biroul de europarlamentar moca, nu credeti?Nu?! Ce obraznicie. Comunistilor!

8 comentarii:

  1. CRIMA SI PEDEAPSA
    PRESEDINTELE BASESCU ANCHETAT IN FRANTA !

    Consulat général de France à New York
    Philippe Lalliot
Consul général
    Stimate Domn
    Trimit spre atentia dumneavoastra scrisoarea adresata catre Presedintele Frantei, Nicolas Sarkozy. Unul din subiecte prezentate este incendiul din portul Rouen.
    Actualul Presedinte Roman Traian Basescu este responsabil de incendierea a 38 de nave şi de poluarea portului francez Rouen, în 1981, din postura de căpitan al navei de cursă lungă „Argeş”. Exista si o declaraţie din 1998 a lui Traian Băsescu, în care acesta recunoaşte că a falsificat probe pentru a scăpa de sancţiunile autorităţilor franceze.

    Incidentul a avut loc în iarna anului 1981. Traian Băsescu, pe atunci căpitan de cursă lungă de numai 3 luni, primise comanda navei „Argeş”. În portul francez Rouen, încărcătura navei a luat foc în timpul descărcării. Incendiul s-a extins la alte 37 de nave aflate în rada portului francez.

    A urmat o anchetă. Traian Băsescu a stat aproape o lună la dispoziţia autorităţilor franceze. A fost chemat şi la tribunal. Nava românească a fost verificată şi echipajul a fost anchetat.

    Abia după 17 ani, în 1998, Traian Băsescu, pe când era ministrul Transporturilor, a recunoscut, într-un interviu la Prima TV,Romania că incendiul din portul Rouen a pornit de la vasul său. Mai mult, Băsescu a admis că a falsificat probele pentru a scăpa de sancţiuni.

    După pentru dezastrul din portul Rouen, autorităţile franceze au cerut daune de aproximativ 12 milioane de dolari.

    Domnule Consul General
    Am fost sfatuit de autotitatile franceze sa va contactez pentru a afla stadiul anchetei deschise impotriva cetateanului roman Traian
    Basescu.Va cer o audienta.
    Voi fi onorat sa va intalnesc in urmatoarele saptamani. In jurul lui 20 Ianuarie plec in Japonia unde voi avea filmari timp de trei saptamani.
    Cu deosebit respect
    Robert Horvath-DEVA
    Ziarist de investigatii. New York
    Datele de contact personal pe www.devagallery
    Va rog a binevoi a anunta primirea scrisorii.
    RASPUNSUL FRANCEZ
    IN CURSUL ACESTEI ZILE AM PRIMIT UN RASPUNS PRIN TELEFON.
    AM PRIMIT ASIGURARI CA SCRISOAREA MEA A CATRE PRESEDINTELE FRANTEI A PRIMIT ATENTIA CUVENITA. SA PRECIZAT CA SA INCEPUT O ANCHETA PRELIMINARA SI CA VOI FI
    TINUT LA CURENT CU DESFASURAREA EI.
    Robert Horvath
    Cititi despre crima de la Rouen pe http://devanewyork.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  2. Te felicit pentru că ai pus punctul pe ,,i'' în ceea ce priveşte prestaţia execrabilă a celor ce conduc azi destinele Societăţii Timişoara. Gestul celor trei gudurăi este incalificabil, dar o vină au şi simplii cetăţeni ai Timişoarei, pentru că îngăduie asemenea nemernicii. Din păcate, Timişoara a căzut, şi ea, pradă populismului, demagogiei şi ipocriziei... Altfel, nu vota majoritar cu un comunist cu apucături bolşevice. Or, când dulăii fac frăţie cu lupii, fie ei şi îmbrăcaţi în blană de oaie, vai şi-amar de turmă...

    RăspundețiȘtergere
  3. ARME BASESCU CATRE ORGANIZATII TERORISTE - PERICOL PENTRU AVIATIA MILITARA SI CIVILA !
    AMBASADA ROMANIEI IN SUA.
    Ministru Consilier
    Domnule Cristian Gaginsky
    Va rog trimiteti superiorilor dumneavoastra acest document .
    ARME ROMANESTI CATRE TERORISTI.
    N.C.R.J.S
    National Criminal Justice Reference Service
    US DEPARTAMENT OF JUSTICE

    Man-portable surface-to-air missiles (MANPADS) pose a significant potential threat to military and civilian aircraft. This article examined the militants most likely to use these weapons, how they can acquire them, and the countries and targets most at risk. The primary MANPAD threat in the Western Hemisphere is their use by the two main Colombian insurgent groups, the Revolutionary Armed Forces of Columbia and the National Liberation Army. The arms pipeline for these groups obtaining MANPADS runs through North Korea, Peru, Romania, and Russia. These weapons will most certainly be used in critical situations, such as the defense of important base camps or headquarters facilities. Charts
    Main Term(s): Terrorist weapons
    Index Term(s): Illicit firearms ; Terrorism/ ; Arms or ammunition security ; International terrorism ; Subversive activities ; Assault weapons

    Robert Horvath ziarist USA http://devanewyork.blogspot.com/
    http://www.devagallery.com/

    RăspundețiȘtergere
  4. FRATII DE ARME BASESCU -BOUT.
    PRESEDINTELE ROMAN LA UN PAS DE ACUZARE IN PROCESUL DECENIULUI.
    Cel mai mare traficant din istorie Victor Bout arestat la Bangkok se pare ca va fi extradat catre SUA. Noile documente prezentate autoritatilor talandeze implica clar mafia de armament romana.
    El introduce printre altele un raport ONU prin care nu mai puţin de 20.000 de pistoale mitralieră, fabricate la Cugir, fuseseră exportate în mod legal în Uganda si din au ajuns în mâinile insurgenţilor într-o zonă cu un conflict atât de sângeros ca cel din Congo. În lunile ce au urmat acestor descoperiri, un anume personaj, considerat de unii ca fiind „mare” în piaţa contrabandei cu arme şi de alţii ca fiind, de fapt, doar un pion, a fost văzut navetând între Moscova şi Bucureşti. Victor Bout, calificat într-un raport ONU drept „neguţătorul de moarte numărul 1 din Africa”, s-a născut la Duşanbe, în actualul Tadjikistan, şi derula, la începutul acestui deceniu, afaceri de circa opt miliarde de dolari anual. Una dintre firmele lui Bout, reprezentată de unul dintre membrii familiei care stăpâneşte, la Abu Dhabi, bogatul emirat Dubai, a fost prezentă şi în România şi a negociat cu Aerofina, producător de tehnică aeronautică. Atâta doar că „Flying Dolphin” se află pe lista neagră a ONU din cauza încălcării embargourilor impuse zonelor africane aflate în stare de război. Mai mult, chiar, există suspiciuni că printre clienţii reţelei lui Bout se numără şi fundamentalişti afgani. Flota aviatica a lui Bout numara 60 de avioane. O mare parte din avioane au fost avioane romanesti vandute de Traian Basescu in calitate de ministru al transporturilor pe un pret de nimic ( un Iliusin la pretul unui jeep ). Pilotii romani transportau ilegal arme romanesti in jurul lumii. Alte firme controlate de Bout au fost extrem de active în România – în numeroase domenii, de la tranzacţii cu diamante provenite din surse neacceptate pe plan mondial până la comerţ cu avioane civile şi nu numai.Câteva publicaţii specializate, dincolo de Ocean, în jurnalism de investigaţii, Mother Jones şi Canada Free Press, merg, însă mai departe şi îl asociază pe Victor Bout cu ofiţeri din serviciile secrete de la Bucureşti, un anume ofiţer Gigel Bratiloveanu, al cărui nume apare în mai multe scandaluri din România, cum ar fi afacerea Ţigareta 2, dar şi în lista cu angajaţi ai Ambasadei României la Moscova. Bout trebuia, de fapt, să fie arestat la Bucureşti, unde urma să participe la încheierea unei afaceri. Bratiloveanu un apropiat de a lui Basescu il anunta pe "fratele de arme" sa nu calce in Romania. În Thailanda a fost arestat după ce a negociat cu doi agenţi speciali americani care pretinseseră că reprezintă gherila marxistă columbiană FARC, interesaţi să cumpere rachete şi lansatoare de rachete provenind din Romania si Bulgaria.
    Extradarea lui Bout pare evidenta iar procesul care va avea loc la New York nu va putea avea loc
    fara inplicarea actualului Presedinte al Romaniei Traian Basescu. Se pare ca cei doi frati de arme
    si "negutatori ai mortii ' vor ramane pentru mult timp impreuna.

    Robert Horvath corespondenta speciala pentru Nipon Press.
    http://devanewyork.blogspot.com/
    http://www.devagallery.com/

    RăspundețiȘtergere
  5. RACHETELE LUI BASESCU UCID MILITARI AMERICANI IN AFGANISTAN
    ( UN URIAS SCANDAL INTERNATIONAL)
    Reuters : ” Elicopterele americane cad ca mustele sub tirul rachetelor de tip STRELA vandute de dealerii lui Basescu. pe o filiera iordaniana insurgentilor. Rachetele romanesti sunt usor de indentificat..(Capul rachetet contine un disc modulator)…….. Rachetele sunt produse fabrica Electromagnetica Ploiesti ( Romania )
    CITITI ARTICOLUL:" BASESCU SE INDREAPTA SPRE SCAUNUL ELECTRIC"
    BLOG http://devanewyork.blogspot.com/
    SITE http://devanewyork.blogspot.com/
    ROBERT HORVATH ZIARIST NEW YORK

    RăspundețiȘtergere
  6. Pai daca unii iau procesul "tehnologic' in sens invers si fac din rahat bici pocnitor, romanul trebuia sa isi reitereze conditia inca o data si sa nenoroceasca inca un mit, sau simbol, facand din ele doar un rahat... De ce se ofileste tot ce atingem?...

    RăspundețiȘtergere
  7. @ Florin

    Prea multi naivi fac umbra pamantului.


    @ Teo

    Am devenit reactivi, toxici.Unii mai mult altii mai putin.

    RăspundețiȘtergere
  8. Very shortly thіs ωebsite will be famоuѕ amіd
    all blog visitors, ԁue to іt's nice posts

    my page :: london asian massage
    My webpage: japanese acupuncture

    RăspundețiȘtergere