marți, 27 ianuarie 2009

Basescu, Luca Niculescu si o emisiune banala

***

Vorbesc despre emisiunea "Editie speciala" de aseara care l-a avut invitat pe presedintele Romaniei. Intrebarile moderatorului au sunat fals, sec, previzibil. Raspunsurile lui Base - toate intuibile!

Ca omul a luat-o urat pe aratura ne indica indemnul cel putin ciudat de a nu-i considera pe ministrii actuali ca fiind (si) oameni politici. Poate ca presedintele are dreptate. Gasca aceasta de incompetenti chiar nu sunt oameni politici. Doar niste fripturisti.

Limitele inteligentei prezidentiale au fost aratate si de balbaielile incalificabile pe care le-a propus telespectatorilor in momentul in care a incercat sa acuze guvernul Tariceanu de umflarea numarului de functii din administratie. Alaturi de faptul ca nu isi mai gasea foile cu notatile consilierilor pe aceasta tema, omul era total pe langa subiect!

Onorabilul nu cunostea faptul ca exista o organigrama publica a posturilor din administratie care sta la baza oricarui contract de munca din acest sector!

Total descalificant gestul de a trage spuza pe cuptorul PD - ului, lasand PSD - ul (teoretic partener la guvernare) in offside.

Atentie PSD! Ucigasul de coalitii este in libertate! :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu