joi, 6 ianuarie 2011

Delirul chelului

***

Basescu a fost la TVR. O fufa de pe-acolo ii tot ridica mingi la fileu iar tovarasul nostru presedinte incerca sa le traga direct in moacele mogulilor europeni, Merkel si Sarkozy, sau opozantilor din tara, mai cu seama in freza lui Crin. Ca sa vedeti nivelul intelectual al omului care a acces la al doilea mandat prezidential cu ajutorul voturilor romanilor, in decembrie 2009, spicuiesc direct din oficios, ca sa nu fiu acuzat de rautacisme. Ia luati de aici:

"Mă așteptam ca unul din colegii mei din Consiliu, ori doamna Merkel, ori Sarkozy să spună: "uite, noi suntem împotrivă". Nu au făcut așa ceva. În Consiliu se vorbește foarte mult de solidaritate, dar aici a lipsit așa ceva". Oh,oh, greu e sa realizezi ca esti singurul retardat din acel consiliu, acceptat cu sila intre gulerele scrobite de acolo. A dracu Franta! Mama ei de Germanie! Cum sunt ele conduse de catre "colegii mei" populari crestin-democrati si cum ma mai scuipa ei direct in chelie.

Contractul cu EADS: "Noi ne-am îndeplinit obligațiile și cineva ne spune nu. Atunci, foarte bine. N-are rost să facem achiziții de tehnologii fără să avem un termen, când va binevoi directoratul UE să ne accepte." Hai, las-o! Pai ce ma, Boule, caricatura de presedinte ce esti, tu securizezi frontiera de est doar in asteptarea aderarii la spatiul Schengen? Securitatea cetatenilor romani nu este interesanta?

"Mi-au reproșat cei din opoziție că nu am știut să negociez cu UE. Ce să negociez, fraților, că judecătorii nu judecă. Nu pot, justiția e independentă. Ce spă negociez că voi în parlament dosarul lui Năstase e la Parlament? Că dosarul Ridzi e în parlament? Să negociez ce se vede?. Cei care cred că se mai poate minți trăiesc pe altă planetă." Alooo, dl. Presedinte! De Roberta Anastase ati auzit? dar de Mircea Toader? Cauta-i in fund, fraiere, pentru ca astia ti-au facut-o scapata pe Ridzi. Oare la ordinul cui? Ce trebuia sa nu se afle despre campania electorala a lui EBA?

Despre demisia lui Baconschi: "Nici declarația lui Baconschi nu a fost perfectă dar nici nu cred că trebuie gesturi extreme pentru asta. Obiectivul major este sa luptăm până în ultima clipă pentru interesul nostru, dar n-aș vrea să-mi reproșez niciodată asta." Decontul...Decontul pentru actiunea Paris, 'ai, dom' presedinte? Prost-prost, dar e al meu.

Iar apoteotic, la final, gugustiucul de la Cotroceni a lasat sa ii scape din cioc urmatoarea consideratie despre alianta PNL-PC: "Felix cu Porumbacu, porumbelul, ăăă, domnul Crin Antonescu...Cred că ei procedează corect. Stânga trebuie să fie unită. Cred că e normală o consolidare a stângii. PNL este un partid de stânga. Alianța PNL cu PC este un lucru bun pentru că va da coerență opoziției.România are nevoie de opoziţie care să vină cu soluţii alternative." Tare! Trebuie sa recunoasteti ca o asemenea reactie nu se poate obtine fara aportul profund al ilustrilor consilieri prezidentiali Jack si Johnnie, Daniels si Walker dupa numele lor de familie. La mai mare dom' presedinte, potential exista, sunt convins ca poti mai mult.

5 comentarii:

 1. Eu nu mă mai uit de mult în gura acestui om. Mă intrigă, însă, altceva: de ce TVR 1, la bugetul căreia contribui şi eu, cetăţeanul cu alte convingeri şi simpatii politice, nu invită la o masă a discuţiilor şi lideri sau exponenţi ai partidelor politice din Opoziţie? Sau te pomeneşti că TVR 1 (şi 2, şi 3) sunt anexate de un singur ins?

  RăspundețiȘtergere
 2. Vorbim de teviziunea publica, Florin, adica de presul de care se sterge fiecare putere. Crezi ca ii intereseaza ca tu sau eu sau alte milioane de contribuabili nu prizeaza idioteniile acestui maimutoi? Te asigur ca pe tovarasa colonel Culcer nici in spate nu o doare. Ea si echipa aciuata in jurul ei, are o singura misiune: curlingismul.

  RăspundețiȘtergere
 3. Super! Invatam tot mai multe apelative. Ne imbogatim limbajul cu acest ilustru presedinte!

  RăspundețiȘtergere
 4. Hehe, stii vorba cu hotul neprins, nu? Si asta va scapa neprins, precum Iliescu, pina ne-om acri noi...
  Uite, eu sint mandru ca nu l-am votat ever. Si nici nu o sa votez ever pe cineva care a fost adus in politica de gasca actuala, sau fosta.
  Cit despre pielea Chelului...cuvintele nu costa, in tara noastra, nu e asa?

  RăspundețiȘtergere
 5. Cinste tie ca nu ai marsat la chemarile Marinarului. Eu am fost mai naiv si, in 2004, am mers pe mana lui.

  RăspundețiȘtergere