vineri, 8 mai 2009

Madalin Voicu, tap ispasitor pentru prostiile lui Geoana

***


Marturisesc ca nu imi place in mod deosebit domnul Madalin Voicu. Ba dimpotriva, cred ca mai mult imi displace. Si aceasta din mai multe motive; in calitatea lui de lider al comunitatii tiganesti, cu ceva timp in urma, impreuna cu amicul sau Florin Calinescu s-a infiintat la Timisoara in ideea de a face presiuni asupra lui Ciuhandu pentru ca acesta din urma sa anuleze ordinul de daramare a caselor de tip pagoda indiana ridicate in oras de catre bulibasele locale.

Nefiind un admirator al "burgheziei" comuniste din epoca tovarasului neregretat, nu pot sa uit nici asocierea acestui domn in banda lui Nicu Ceausescu formata din indivizi care terorizau Bucurestii anilor '70-'80.

Pe langa nea Medelin si Nicu Ceausescu, aceasta adunatura ii mai cuprindea si pe Jean Maurer, Serghei Mizil,Gyuri Fazekas (fiul secretarului CC), Calin Andrei (fiul ministrului deExterne, Stefan Andrei), cei trei nepoti ai lui Gheorghiu-Dej - Ghita,Mandra si Sanda, Ilinca Preoteasa, Florin Danalache (fiul ministruluiTransporturilor din acea vreme), Sandu Barladeanu (fiul lui AlexandruBarladeanu, primul presedinte al Camerei Deputatilor dupa Revolutie),Valentin si Zoe Ceausescu, Gino Iorgulescu, Petre Roman si multi altii.

Totusi, mi se pare deplasata decizia organizatiei PSD Giurgiu, ghidata de catre Marian Vanghelie la comanda lui Geoana, de al exclude din partid pe nea Madalin doar pentru ca a rostit niste adevaruri intr-o emisiune la Realitatea TV. Concret, duminica Madalin Voicu a taxat plimbarea electorala a celor doi trepadusi care conduc acum tara, prin Maramures la o sarbatoare campeneasca.

Se stie ca in Romania adevarul spus in public supara. Dar, referitor la spusele lui Voicu din emisiunea de la Realitatea TV, nu pot decat sa subscriu la ele. Redau mai jos declaratiile care l-au enervat la culme pe Prostanac:

"Acesti politicieni sunt, mai degraba, mai aproape de niste ghertoi decat de niste profesionisti, care incearca sa-si impuna un punct de vedere nerespectand osatura de om politic, ca tipologie"

"Sper ca si Basescu, si Geoana, si toti care se duc la aceasta sarbatoarea Sambra Oilor sa prinda la muls, mai curand tapi si berbeci decat oi si capre"

Foarte bine, nea Medeline! Le-ai zis-o, mama lor de papitoi idioti!

11 comentarii:

  1. Omul forte la PSD e Vanghelie, deocamdata rezolva treburile murdare dar vom mai auzi de acest individ in viitorul nu prea indepartat. Daca Geoana nu intra nici macar in turul 2, ca de castigat prezidentialele nu cred ca se pune problema, atunci e jale si cred ca epoca Geoana se va incheia. Nu degeaba s-a auzit la "zvonoteca" ceva despre inlocuirea lui Geoana cu Vanghelie, treaba la care cel din urma lucreaza temeinic iar primul e cum a stabilit Iliescu: prostanac.
    Cat despre Madalin Voicu, in mare masura i-am dat dreptate, dar se pare ca rolul de rebel in partid nu a cazut bine, s-a lasat cu indigestie severa si expulzarea intrusului. E major, se descurca el!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sincer, nu stiu ce calitati politice are Vanghelie pentru a putea accede in fruntea PSD. Sinecurile aruncate apropiatilor a facut din el centrul unei retele destul de intortocheate in partid. Dar oare aceasta este calitatea de capatai a unui lider politic?

    Pe de alta parte, eu ma inspaimant doar cand ma gandesc ca Vanghelie ar putea deveni a un moment dat premier. Asa s-a inceput si cu Ceasca, considerat docil si prost. Si ai vazut ce ne-a facut douazeci si cinci de ani?

    RăspundețiȘtergere
  3. N-am spus ca ar avea calitati, nici nu cred ca are dar are instinct de pradator feroce, Basescu ar avea de invatat de la el, s-a mai scolit un pic, din diverse motive "nepolitice" sau de frica are sustinere si mai ales are deja experienta si vechime in treburi cu care altii nu si-au manjit mainile. Cu asemenea treburi i-a netezit lui Geoana calea spre sefia PSD iar reversul este oricand posibil daca tipul si-a pus chestia printre obiective.
    Vanghelie nu e nici docil si nici prost.

    RăspundețiȘtergere
  4. Detine o inteligenta nativa, un instinct de supravietuire asemanator cu cel avut de Ceausescu. Daca observam si cat de mult s-a luptat pentru a-si impune oamenii in partid sau in Guvern putem spune, DA, tipul are o viziune pe termen mult mai lung, care excede presedintiei lui Geoana.

    Geoana saracu', a devenit doar o momaie care, teoretic, conduce partidul. Autoritatea lui reala tinde insa catre zero. Fara Marean ar fi fost demult debarcat.

    RăspundețiȘtergere
  5. De aceea l-a si preferat Vanghelie, il manevreaza cum vrea si asfel isi intareste propria pozitie. Cred sincer ca vrea sa-i ia locul lui Geoana si e capabil s-o faca. Deocamdata isi pregateste terenul plasandu-si oameni in orice post mai important posibil. Iar cand se va decide le va cere acestora sa-si achite nota de plata. QED

    RăspundețiȘtergere
  6. Modul acesta de actiune este general valabil pentru manipulatori. Parca am mai intalnit undeva acest modus operandi...Unde oare...?!

    RăspundețiȘtergere
  7. Marean lucreaza de zor, imi convine de minune situatia nou creata in PESEDE.Cu siguranta vor cadea niste capete, unul mare si prost se tot clatina.

    RăspundețiȘtergere
  8. Oare prostia ii se trage de la clatinatul de cap? O fi avand Iliescu pacatele sale dar l-a etichetat admirabil pe Geoana. Prostanac, Prostanac,Prostanac!

    RăspundețiȘtergere
  9. Mah, eu cred ca PSD - ul a procedat corect din punctul lor de vedere in legatura cu Madalin Voicu. Omul acesta tuna si fulgera impotriva oamenilor din propriul partid, ce naiba?! Ce doreati, sa ii faca statuie in mijlocul Bucurestiului?!

    RăspundețiȘtergere
  10. Mai, dar stati putin ... ati ajuns sa vb de Marean desi postarea e cu Medelin! Ok Marean e boer, adica el tot timpu a fost, doar ca acum vad si altii .. uitati cum a plecat din psd si a castigat primaria sector 5 ca independent ca dupa sa revina in psd smecher? Cum el a confiscat psd bucuresti desi TOT partidul il vroiau pe oprescu? revenind la chestia cu tiganu de voicu, nu ca marean ar fi alta etnie!

    Aaaa nu zic tigan ca si jignire .. omu e mandru de etnia lui, eu doar o recunosc. deci tiganu Madalin Voicu e fix un mare zero O.

    Te intrebi de ce? Mai oameni buni .. baiatu asta e platit sa fie parlamentar nu? eu dau taxe la stat in fiecare luna pentru astia ca el si el ce face? chiuleste ... toata ziua, dar toata ziua e la tv. eu daca lipsesc o zi sunt mustrat daca lipsesc doua sunt dat afara. pe el cine-l da afara? pai nu-mi pasa ca nu da legi sau ca doarme dar macar din bun simt ar fi prezent .. el nimic, obraz gros nu muschi tiganesc!

    ma bucur ca a fost dat afara ... imi pare rau ca-l stiu tot deputat acum! ca nu face nimic ca parlamentar e una, dar ca poarta o masca tot timpu pe fata ma scoate din minti .. omu asta nu e duplicitar si triplicitar, pentacitar samd. Il vad cum vrea sa para un erudit la tv, acel educat care ar cuvinte alese, dar nu-i iese deloc. a invatat 3 fraze care le repeta continuu si mai baga niste vulgaritati!

    Ca de final ... bine ca l-au dat afara ... nu moare el de foame, dar l-au scos de la masa. Poate inainte cand mergea in judet primarii de voie de nevoie il mai procopseau ca e de la psd ... acum sper ca-i dau cu tefla-n ...

    RăspundețiȘtergere
  11. @Ionut & @ Ceteriga



    Daca ati bagat de seama, eu am vorbit doar strict despre episodul declaratiilor de duminica ale lui Voicu. Si despre urmarea lor. Si mai spuneam ca omul are dreptate in ceea ce afirma. Conditia lui in cadrul partidului nu ma intereseaza. Este lupta lui si nimic mai mult.

    RăspundețiȘtergere