marți, 29 martie 2011

Mutu si luxemburghezii


***
Intrebare: De ce este important pentru noi meciul dintre selectionata Romaniei si cea a Luxemburgului?

Raspus: Pentru ca Mutu are din nou sansa de a bate un ospatar. :)

Totusi, hai Romania!

8 comentarii:

  1. am vazut, si-ai batut aia joc de noi. cica avem jucatori profesionisti ... m-am lamurit.

    pai la ei cel mai bun jucator joaca in liga a 3 a belgiana.

    ei au cedat fizic prin minutul 70 ca altfel ne bateau la cat au atacat. dar e normal pentru ca nu e usor sa joci fotbal dupa ce vii de la munca. erau postasi, animatori la petreceri de copii, nu e usor. oameni seriosi nu ca boschetarii nostri.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mie mi se pare hidos de-a dreptul modul in care Razvan Lucescu a cantarit cu doua unitati de masura diferite cazulMutu si cazul Florescu. Mutu,suspendat de la Fiorentina,nu a mai pupat nationala iar Florescu, dat afara (concediat) de la Alania, este convocat regulat.
    Eu sunt cel mai bucuros pentru polistul meu, Zicu. In sfarsit a marcat. Sper sa fie o prezenta constanta pe lista marcatorilor, atat la nationala cat si la Poli.

    RăspundețiȘtergere
  3. Lasa-ma si cu Mutu. Ca a dat doua goluri? Si unde e meritul lui? O pasa de la Muresan si un portar care probabil e macelar zi de zi. Un cap la pasa piticului fara rezultate de la dinamo. A bagat capu, atat. Cumva a fost prezent pe teren in meciu asta sau precedentul? Nu s-a vazut, nu a existat.

    Mutu a fost bagat 2 meciuri de 90 de min cand el nu joaca decat o repriza la club, iar la noi nu s-a antrenat de o sapt ca cica era racit.

    Cu fiecare minut care trecea nu ma putea hotara care de la noi joaca mai prost.

    Da, Zicu a dat gol, dar el nu e jucator de nationala pentru ca moralul e marea lui buba. S-a vazut la Dinamo, s-a vazut la Rapid dupa ce a plecat Lucescu. Daca e certat, dar gafeaza odata nu-si revin juma de retur. Plus sa nu uitam ca merita injurat la cat rateaza ... chiar si cu poarta goala. Fara suparare, dar daca era bun ramanea in Italia. A fost ceva mai norocos decat Mitea, dar nu mult.

    La noi problema nu e atat atrenorul cat selectia. Pai daca sunt jucatorii cumparati de echipe din strainatate, ce? Macar de ar juca. Ropotan e bagat mijlocas cand el in Rusia nu prinde banca de rezerva? Deci vorbim de banca de rezerve. Lasa Florescu, cine e Marica? De doua luni freaca menta ca nu prinde lotu de valoros ce e. Cate goluri a dat el la nationala? Mai putine ca fundasul Goian. El fiind varf inpins.

    Exceptand Rat, Sapunaru si Pantilimon, restu nu au ce cauta. Convocari de la Dinamo? De ce? Sunt unde in campionat?

    O sa se aleaga prafu daca nu aduc jucatori. Astia sunt mascarici. Mi-ar parea rau pentru Bosnia sa fie descalificata. Ori e sport, ori e politica?

    Stau si ma gandesc, oare doar Romania are ca obiectiv calificarea? Ma gandesc ca alte tari au ca obiectiv sa faca figura frumoasa, sa treaca de grupe ... cine Dumnezeu isi pune obiectiv calificarea? Pai si se califica, asta e tot, dupa ne multumim cu orice? Bne ca ne-am calificat?

    RăspundețiȘtergere
  4. Fratilor, va dati seama ca fara Mutu, Romania era pe ultimul loc in grupa???????????????????????????//

    RăspundețiȘtergere
  5. @Ionut
    Meritul lui Mutu este acela ca marcheaza.Spre deosebire de altii care fac figuratie la echipa nationala, Adrian - atunci cand doreste - poate facemeciuri mari. Daca Razvan va mai ramane la echipa nationala, atuci acest lucru i se va datora si lui Mutu.

    Apropo Ionut,intre Peter si Helenius, pe cine mizezi?



    Cat despre Zicu, omul acesta da continuu dovada unui bun simt iesit din comun. Cand a sosit la Poli nu si-a renegat trecutul dinamovist. Da, a trecut si pe la Dinamo, dar acum e la Poli si va da totul pentru noua lui echipa. Si s-a tinut de cuvant.Inaintea meciului cu Bosnia, presa asta "sportiva" de cacat din Romania, a incercat sa il traga in balarii cu declaratii sforaitoare. "Am gloante si pentru Bosnia", titra Prosport,punand aceasta declaratie in gura lui Iannis. Doar ca Zicu a revenit si a declarat ca el nu a rostit niciodata acea expresie.


    @Chris

    Asa este. Problema mare a Romaniei este aceea ca nu mai are mijloc, nu mai are constructie si nici cu atacantii nu stam prea bine.

    RăspundețiȘtergere
  6. Peter e un nimeni cu o foarte mare capatata, atat. Robert Helenius e foarte puternic dar si mobil. experienta foarte mare avand in vedere meciurile de la amatori, si din cele de la profesionisti 3/4 le-a castigat prin ko cum s-a vazut si acum.

    RăspundețiȘtergere
  7. Da, Helenius e tipul de boxer care mie imi place cel mai mult. Cerebral, atletic,conditie fizica extraordinara, rapid in executii. Prin '95-'96, cand inca ma indeletniceam si eu cu acest sport la juniori/cadeti,profesorul Jebeleanu ne spunea ca este o mare calitate pentru un boxer ca sa reuseasca sa absoarba socul loviturilor mai puternice ale adversarului, incovoindu-se controlat. Dar pentru asta ai nevoie de minte in cap. L-ai vazut pe Helenius cum reactiona la croseele, jaburile si incercarile de upercut ale lui Peter? Extraordinar cum isi mladia un trunchi mult mai firav, la prima vedere, decat cel al nigerianului. Tot socul loviturilor lui eter era absorbit fara prea multe probleme. Iar rezultatul final il cunoastem cu totii.

    RăspundețiȘtergere
  8. sa urmaresti filmul The Fighter. un film care desi a luat niste oscaruri nu e chiar cel mai reusit, dar are si parti interesante.

    RăspundețiȘtergere