luni, 23 februarie 2009

Un pechinez pe sticla

***


Pechinezii sunt o rasa aparte de caini. Nu au forta fizica necesara pentru a se impune in lupta pentru supravietuire cu alti caini asa ca au abordat o alta strategie; se aciueaza pe langa un stapan om si, in schimbul intretinerii si a hranei zilnice ii latra cu convingere pe posibilii dusmani ai celui care ii ofera confortul vietii. De muscat nu prea musca deoarece nu ii permite maxilarul mult prea minuscul. Dar latra.Mult.

Cam aceasi situatie o constatam si in cazul lui Emil Boc. Latra, nu vorbeste! Nu exprima niciodata o idee clara din care sa rezulte o concluzie. Dar tot latra. Si latra cu convingere de pechinez. Marotele lui sunt Tariceanu, PNL, greaua mostenire, Patriciu, Sterling-Sterling-Sterling. Si ar mai fi cateva dar ele ocupa un plan secundar in ultima vreme.

In ultimele saptamani este invitat constant intr-o emisiune care se numeste "Editie Speciala" si se difuzeaza pe postul public de televiziune, TVR1. In fapt aceasta emisiune a fost creata special pentru pechinezul de la Palatul Victoria. Aici el se multumeste sa elimine dejectii pe cale orala, sa improste cu ele actuala Opozitie parlamentara.

Moderatoarea acestei emisiuni (de fapt este impropriu sa o numim moderatoare deoarece ea nu face altceva decat sa ridice mingi la fileu pentru dl. Nimeni de la Cluuuuj!) este invariabil Monica Ghiurco, fost preparator universitar la Cluuuj, actualmente cu misiune prin Capitala. Aceasta doamna a fost adusa la Bucuresti in vremea guvernarii PSD de catre Vasile Dancu, omul insarcinat cu Propaganda pe langa Grupul de la Cluuuuj.

Iata ca acest clan al clujenilor este unul transpartinic. Mafia politica comporta mai multe fatete. Una dintre acestea este si aceasta promovare desantata a unui mormoloc politic precum Dl. Boc.

In seara aceasta vom avea parte de o noua reprezentatie. Cuplul vesel Boc-Ghiurco ne va invada din nou ecranele daca vom avea curiozitatea sa urmarim TVR1. Subiectele abordate? Aceleasi! Facem pariu?

5 comentarii:

 1. Variatiuni pe aceeasi tema data de la Basescu. Te uti la Prostiile de pe TVR? Eu nu.

  RăspundețiȘtergere
 2. Obsesiile liberaloide sint tot atit de daunatoare ca abuzul de sare, zahar si luatul pe ulei.
  Iar vorbele de chivuta cu adresa la infatisarea unui om sint grava deformare mentala pentru omul mort.

  RăspundețiȘtergere
 3. pe cat pariu ca ii schimba basescu pana in toamna?

  RăspundețiȘtergere
 4. @ victor L

  Mai Victorasule, voi (bedeii si besedeii) ar trebui sa intrati cu capul in vasul de toaleta la cate ati reusit sa faceti gresit in doar in ultimele doua luni!

  Iar intr-o alta ordine de idei, fara nici o legatura cu politica, scrie si tu normal nu atat de alambicat. Nu de alta dar se pierde sensul postarii pana ajungi la final. :) No ofense!

  RăspundețiȘtergere
 5. @ lotofstardust

  Sincer nu cred in acest scenariu.Acest guvern va rezista in forma lui actuala atata timp cat mai este ceva de furat in Romania.

  Tinand cont ca aceasta tara saraca este totusi bogata....

  RăspundețiȘtergere