marți, 5 mai 2009

Braconaj politic dambovitean in Maramures

***

Am o intrebare pentru toti cei care citesc acest blog: Poate fi asociata actiunea de duminica a celor doi capsomani care conduc Romania (Betocul si Prostanacul) cu braconajul politic? Sau a inceput deja sezonul de vanatoare la bizoni votanti?Oare se poate da dispensa pentru actiuni in extrasezon?

Eu cred ca avem de-aface cu doi braconieri politici care se situeaza prin actiunile lor deasupra oricaror legi sau cutume electorale care ar trebui sa guverneze o tara civilizata. Parerea mea!

5 comentarii:

  1. Cred ca asa e, pentru ca un vanator isi respecta prada, o admira ... in schimb braconierul o ucide doar din motive financiare, desi eu zic ca ar putea fi basescu o hiena, iar geoana o scroafa homosexuala!

    RăspundețiȘtergere
  2. In principiu ai dreptate dar asa s-a intamplat de fiecare data cand se apropiau alegerile. Mai putin in cazul domnului Emil Constantinescu, pentru ca dansul a decis sa nu mai candideze pentru al doilea mandat.

    RăspundețiȘtergere
  3. @ Ionut

    Nici scroafa homosexuala si nici hiena nu se regasesc in varful piramidei trofice. :)

    @ Amorphis

    Emil Constantinescu....da, cred ca am avut un presedinte cu acest nume, nu?

    RăspundețiȘtergere
  4. Asa e, un personaj creeat de Corneliu Coposu, n-am sa inteleg de ce a ales "Seniorul" solutia asta. Cert e ca a fost unul din multele voturi negative pe care le-am dat. Un personaj sters care m-a dezamagit crunt dar alta solutie nu aveam, am optat ca de multe ori pentru raul cel mai mic. De ceilalti ma saturasem sau nu repreprezentau nimic. Si brusc am hotarat ca nu mai vreau sa votez pe cineva numai ca sa nu iasa altcineva, asa ca am abandonat ideea de a merge la vot. N-a ajutat la mare lucru, Traian Basescu a fost ales si am asistat la 4 ani de certuri permanente. Care au inceput a doua zi dupa ce a fost numit prim ministrul. Nu m-am omorat dupa domnul Tariceanu, dar daca tot l-a pus acolo de ce s-a apucat sa incerce sa-l dea jos imediat?
    M-am cam lungit...dar cateodata dau peste. Excuse moi monsieur.

    RăspundețiȘtergere
  5. Da, pe Emil l-am votat mai toti cei care vedeam in Iliescu raul suprem. Personajul nu s-a ridicat la nivelul functiei la care a ajuns, asta este clar. Daca este ceva de admirat la mandatul lui Constantinescu aceasta este pozitionarea ireversibila a Romaniei pe drumul integrarii euroatlantice. Stiu, poate vorbesc in limbaj de lemn dar aceasta este purul adevar.

    In plan intern nu s-a intamplat mai nimic benefic deoarece am avut de-aface cu o continua erodare a unitatii coalitiei CDR-PD-UDMR de catre factorul Basescu.Dupa cum a fost si in perioada 2004-2008.

    Le-as aminti celor care au de gand sa voteze Basescu ca showul mediatic nu inseamna o guvernare buna.

    RăspundețiȘtergere