luni, 15 iunie 2009

Personalitatea multilateral dezvoltata a presedintelui cu "p" mic

***


Basescu este un geniu. Nu, el este chiar luceafarul politicii romanesti. Chintesenta gandirii pozitiv-stiintifice, om de mare valoare respectat in toate cancelariile lumii. De factura renascentista personalitatea acestui om devanseaza cu mult vremurile in care traieste. Personalitate multilateral dezvoltata, presedintele Romaniei este cel care decide directiile dezvoltari societati noastre.

Daca doreste presedintele poate sa urce si canapeaua. Mai mult, el poate decide la o masa cu ministrii sai ce trebuie sa invete elevul roman. Lasati-o dracu de salata, Herodot si alte prostii. Copiii romanilor trebuiesc sa devina tinichigii. Si mecanici. Ce inginerie, ce prostii...? Forta de munca ieftina, acesta este destinul gandit de geniul suburban al politicii dambovitene pentru copiii nostri.

presedintele stie chiar totul. Ce Isarescu, ce BNR, ce Institut de Statistica? Basescu spune ca este recesiune. Nu. Re-ce-si-u-ne! Accentuat. El presedidente, prin grupul sau de genii (sau geniuri?) de la Cotroceni cunoaste mai bine situatia economica a Romaniei decat insasi BNR. Presedintele simte, el nu are nevoie de hartogarie pentru asi sustine spusele.

presedintele este vectorul care decide viata tuturor romanilor. Recesiune grava o sa avem, salarii neplatite asemenea, ce dreaq' dom' presedinte, sa avem si noi falitii nostrii, nu-i asa?

Da, presedintele Basescu este un geniu!

8 comentarii:

  1. vedeti, poate arunca cu vreo scrumiera dupa dvs, matelotul ! :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu, pentru aceasta operatiune este oricand disponibil "draga stolo"! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu prea am auzit de genii in viata. De obicei geniile sunt descoperite dupa moarte. Aaa, a fost unul: geniul Carpatilor. Dar a fost omorat de romanii care nu l-au meritat (Elena Ceausescu dixit). Tare mi-e teama ca nu-l meritam nici pe el. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. lasa ca nici cu Vanghelie nu-mi e rusine, Vanghelie ce e capu la lancea PSD! Gogăl, Goagăl, Gagăl! Nu dau link-ul spre mine ca o sa zici ca-i spam, oricum il gasesti si pe site`ul de la Antena 3! :))

    RăspundețiȘtergere
  5. aici caută Vanghelie

    http://www.gugle.illegal.ro/

    RăspundețiȘtergere
  6. @ Lilick

    Genialitatea individului este redescoperita zi de zi de catre un grup iconoduli care ii lauda desantat calitatile politice. Nu vedeti cati latrai prezidentiali polueaza spatiul public?

    @ Ionut

    Nici nu l-am comparat vreodata pe Base cu Vanghelie. Desi aceasta alaturare nu mi-ar parea deplasata, sincer iti spun! Din alte motive decat cele care ne-ar trece prin minte la prima vedere.

    RăspundețiȘtergere
  7. ps:

    @ Ionut

    Poti sa dai link catre tine linistit. Blogul acesta inseamna libertate totala.

    RăspundețiȘtergere