sâmbătă, 18 iulie 2009

Domnul cu coasa in fata galbenusului liberal

***


Vizita de ieri a bocului la Timisoara i-a prilejuit acestuia intrarea in selecta galerie a personalitatilor publice atacate cu oua. Este o mare paguba sa arunci cu ouale in timp de criza dar a meritat efortul. Cel care a avut aceasta idee ar trebui despagubit de catre noi toti deoarece actiunea lui a fost la asentimentul multora dintre noi.

Nu prea ii place bocului culoarea galben dar ieri a fost nevoit sa o priveasca in toata splendoarea ei. Din cele sapte obuze de galinacee a rezultat un galben superb. Ce bine s-ar fi asortat pe camasa violeta imbracata de Bocman cu ocazia acestei vizite pentru a arata cat de mult apreciaza el Banatul.

Trecand la o nota mai serioasa, aceasta rabufnire nu este de bun augur pentru actualul guvern. Este posibil ca pe final de an si la inceputul anului viitor sa avem de-aface cu serioase miscari de strada daca actualii guvernanti nu promoveaza masuri anticriza adevarate care sa fie resimtite in bine de catre populatie si mediul de afaceri.

Desi simpatiile mele liberale nu le-am ascuns niciodata, totusi nu inteleg de ce un guvern care are o sustinere parlamentara de peste 70% nu reuseste sa promoveze masuri radicale pentru depasirea actualului marasm economic. Cred ca pana la urma totul se rezuma la vointa politica. In preajma alegerilor prezidentiale nici unul dintre cele doua partide care formeaza majoritatea parlamentara nu vrea sa riste masuri nepopulare.

Si...Boc? Pai Boc e cu ouale. Nu, nu in pantaloni. El doar le incaseaza.

3 comentarii:

  1. Boc nu are oua, de aia a dat asta cu oua dupa el. Daca il nimerea vreunul, poate incepea sa gandeasca si cu capul sau.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu are nevoie de cap. Gandeste Cotroceniul in locul sau. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. salut,

    as vrea sa discutam mai multe despre crin si campaniea lui. ai o adresa de mai.

    eu sunt george_tuta at yahoo.com

    ms

    g

    PS: sa stergi sau sa nu publici te rog acest mesaj

    RăspundețiȘtergere