sâmbătă, 15 august 2009

Despre cum se "lucreaza" din interior ideea generoasa de dreptate. Cazul Comisiei Udrea

***


A devenit un fel de secret de-al lui Polichinelle faptul ca pe piata exista o inregistrare in care patru membrii ai comisiei parlamentare de ancheta care o are ca subiect pe actuala ministresa de la Turism pun la cale o asa-zisa crucificare a Blondei.

Dar cum s-a ajuns pana aici? Simplu. Se ia una bucata deputat idiot PSD cu ganduri de duca catre PD si cu dorinta mare de banuti din partea mass-media, se doteaza cu un banal reportofon si se trimite la munca, la comisie. Pentru ca idiotul este membru al comisiei!

Vrand-nevrand, prostul de reportofon inregistreaza tot, inclusiv discutiile private dintre membrii. In aceste discutii isi fac locul si consideratii de ordin personal, legate de relatiile pe care acesti domni si doamne le-au avut de-alungul vremii cu doamna Perdeluta. Ei, si ce se aude in aceasta inregistrare? Pai reiese destul de clar ideea de a fi identificate probele necesare deferirii ministresei catre oarba Justitie.

Si uite asa se face praf un demers de bun simt. Pentru ca, oricum o luam, tot antepronuntare se numeste din moment ce nu au fost administrate toate probele in fata comisiei iar martorii citati au fost audiati doar intr-un numar foarte mic.

Prin aceasta modalitate se va ingropa un caz de deturnare de fonduri clar precum lumina zilei. Si mai mult, beneficiind de complicitati interne si de amatorismul unui neica-nimeni gen Orban, chiorul puncteaza din nou in lupta cu opozitia. Maine se aude a fi o zi plina din punct de vedere al reactiilor politice.

Halal sa-ti fie, coane Ludovice!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu