marți, 3 noiembrie 2009

Ce-ti doresc eu tie, Comandante? (de ziua presedintelui Romaniei)

***


Tovarase, nu iti doresc altceva decat sa redevii OM. Atat.


PS: Dar sunt ferm convins ca iti cer prea mult. Sper ca, dupa 6 decembrie, sa fi fortat sa iti arati bruma de umanitate pe care sper ca o mai ai.



Semnat

Un fraier care, in 2004, ti-a facut campanie in localitati cu primari PSD care, acum, sunt pedisti cu acte in regula. Uitasem. Pedistii astia pe stil nou, la momentul acela ne alergau cu topoare cu ai lor oameni. Ironic, nu?

4 comentarii:

  1. cat de mult seamana descrierea asta cu ce am trait si eu in Vrancea in 2004 ! macar na-i vreun Oprisan pe acolo care in 2004 in Noienbrie raspandea in Focsani fluturasi in care Basescu era facut "CHIOR si HOMOSEXUAL" urmand ca peste 2 luni, pe 24 ianuarie 2005, de ziua unirii, amandoi sa se mozoleasca in Piata Unirii si sa joace Hora Unirii...
    drept rasplata !

    RăspundețiȘtergere
  2. Garcia,

    Ca să redevii CINEVA, trebuie să fi fost acel CINEVA.

    Nu, n-ai fost fraier! Ai fost doar un om animat de bune-intenţii, ca mulţi alţii. Din păcate, CINEVA a făcut CEVA pe toate bunele intenţii ale sprijinitorilor lui. Dacă nu te superi, aceasta a fost una din experienţele tale de viaţă...

    RăspundețiȘtergere
  3. Patrick, se pare ca singurele realizari ale lui Basescu sunt dezamagirile oamenilor si nimic altceva.

    RăspundețiȘtergere
  4. Florine, uneori este destul de greu sa iti accepti naivitatea. Un om pe care l-am "citit" ca si caracter inca din anii '90 a reusit, iata, sa ne faca ca, in 2004, sa ii facem campanie directa. Doar ca sa nu emigram in Congo.

    Hmm! Ce copii eram...!

    RăspundețiȘtergere