luni, 28 decembrie 2009

PAPAGALUL!


***
Daca aveti nelamuriri in legatura cu imaginea papagalului in politica romaneasca, ia uitati-va mai sus! Incepand cu luna octombrie a anului curent Valeriu Tabara a fost asigurat de mai totii magnatii PD - ului ca el va fi viitorul ministru al Agriculturii. Ca atare, ipochimenul a inceput promisiunile in stanga si in dreapta pentru cei "cuminti" si degraba contributori la pusculita de partid.

In zona Sanicolaul Mare (jud. Timis) exista un fermier (sa-i zicem B.) care a platit cu banii lui aparitia in campania electorale a lui Basescu, a unor fluturasi in care se punea semnul de egalitate intre votul pro-Basescu si accederea lui Tabara in functia ministeriala dorita. Bietii prosti! Basescu este presedinte iar Tabara...pai Tabara e tot papagal!

In locul sau a fost preferat ilustrul necunoscut Mihai Dumitru. Macar asta parleste si o limba straina. Ca Tabara cu rusa lui...

4 comentarii:

  1. Partida Tzeparilor, PDL , la bine si la greu...n-asa?

    RăspundețiȘtergere
  2. Am o intrebare pentru tine, Garcea: Tu de pe ce pozitii il injuri pe Traian Basescu? Sa stim si noi ce citim. Esti membru PNL? Esti liberaloid de eprubeta? Sa ne cunoastem si noi adversarii.

    RăspundețiȘtergere
  3. Garcia,

    Tipul din poza de mai sus nu e doar papagal - unul dintre mulţii, de-altfel, cu penaj portocaliu - ci şi guguştiuc. Ştii ce-i guguştiucul, nu? O păsăruie care gângureşte pre limba portocaleză - pre limba aia o să şi moară (politic vorbind) - cu gândul la grăunţele ce va să vină... Ce va să vină la Sfântul Aşteaptă, bineînţeles!

    RăspundețiȘtergere
  4. @ Marius

    Tzepari si intre ei, se pare, nu crezi? Si cand ajung sa se fure hotii intre ei...e grav!

    @ Emil

    O sa vina si momentul lamuririi pozitiei exacte in care ma regasesc fata de PNL, pana atunci poti sa iei de bun ce scriu. :)

    @ Florin

    In cazul lui Tabara situatia e destul de nasoala. Erau guri de hranit din bugetul Agriculturii, sunt sponsorii care au bagat bani atat in campania lui de parlamentar cat si in cea de asociere a numelui sau cu cel al Basescului. Astia asteapta ceva inapoi. Cine le mai da?

    Deh, asa patesti cand ai incredere in gugustiuci. :)

    RăspundețiȘtergere