marți, 18 mai 2010

Un Porc care latra:Mircea Mihaies!


***
Da, doamnelor si domnilor, in tara in care o gaina a nascut pui vii, avem si porci care latra. Culmea, acesti porci au si nume si prenume. primele care imi vin in minte sunt Horia Roman Patapievici, Mircea Mihaies, Mircea Cartarescu si mai sunt si altii dar mi-e lene sa le mai insir aici pestilentialele lor nume. De ce sunt ei porci? Pentru ca, precum guitatorii, sunt pusi la cotet si tinuti la ingrasat fara sa miste un deget. Stapanul le da laturile cu care se hranesc iar ei fac ce? Caca. Da, produc doar caca si latra precum cainii.

Mircea Mihaies reprezinta perfect prototipul porcului de serviciu. Cu vreo patru functii la Stat remunerate gras de tot, functii care ii asigura linistea financiara, Porcul Mihaies nu trebuie sa faca altceva decat sa latre. Este greu de realizat cum un Porc poate sa latre, dar in cazul lui Mihaies si al comilitonilor lui, acest lucru este posibil. Locul unde Porcul isi expune public dejectiile il constituie oficiosul EvZ, gazeta care i-a conferit Porcului titlul de Senator. Vasazica un Porc Senator!

In privinta sumei lipsa de la bugetul pensiilor,Porcul are idei. Ne lumineaza Porcul prin latratul lui, unde ar trebui cautata suma lipsa. "Jumătatea de miliard ce trebuie să ne vină de la amicii lui Dinu Patriciu corespunde exact sumei ce lipseşte din fondul de pensii...A pichetat cineva domeniul somptuos al Sultanului de la Snagov?" . Pentru Porc nu conteaza ca Patriciu (un profitor nenorocit, daca vreti parerea mea!) nu mai are nici o legatura cu Rompetrol. Nuuu! Stapanul i-a transmis Porcului ca daca vrea sa se mai bucure de regimul de cocina,  cu cele trei-patru surse de laturi, trebuie sa latre la dusmanii sai. Si Porcul se executa.

Trec pe langa Porc de multe ori pe strada. Ne intretaiem drumurile prin piata centrala a Timisoarei. Ii aud subtirele grohait, de Porc imberb, imatur. Si totusi, fiziologic, se gaseste la deplina maturitate. Candva insa, Porcul avea o alta parere despre Stapan: "...Ilustrata superlativ de cazul Basescu, in care orgoliile mitocanesti, interesele de gasca, proasta crestere, incompetenta si nerusinarea isi dau gratios mana, viata politica de la noi pare, tot mai mult, o afacere intre mafioti. Clientelismul generalizat, teama pierderii privilegiilor (de la cele marunte la cele inimaginabil de mari), reflexele totalitare fac din Romania o tara in care normalitatea e tot mai mult exceptia, si nu regula".

Deh! Porcul tot Porc ramane!

12 comentarii:

  1. un căcat mircea mihaieș asta. îl știu de la vest, mi-a fost profesor, anul trecut turna basescianism in mintea studenților. sper să se schimbe vremurile iar oxiurul asta sa dispară în neant. o seara buna

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu se va schimba absolut nimic. Va veni la putere alt ipochimen caruia ii vor face placere limbile aplicate peste fund.Asta este cruda realitate romaneasca.

    RăspundețiȘtergere
  3. Garcia,

    M-ai uns pe inimă cu acest comentariu extrem de corect! De multă vreme Porcul ăsta îmi provoacă vomă! De multă vreme abjecţiile pestilenţiale ale acestui Porc îmi mută nasul din loc. De multă vreme vroiam să-i spun: Porcule!
    Din păcate, tot mai mulţi Porci latră din Vestul altădată atât de tranşant faţă de demagogi şi jigodii. Cum naiba s-a schimbat Timişoara în halul ăsta????

    RăspundețiȘtergere
  4. Florine, si Timisoara face parte din rahatul asta mare numit Romania. Iar porcii sunt foarte adaptabili. Rahatul le prieste.

    RăspundețiȘtergere
  5. Che cazzo di cane! Apropo, daca este porc si latra, nu-i spui mai bine Porc de Caine???Merge?

    RăspundețiȘtergere
  6. Acest articol este la subiect. Mihaes este vicepresedinte ICR si este un PORC.

    ACEST COMENTARIU MERITA SA FIE PUBLICAT. EL OFERA O ALTERNATIVA
    PENTRU ROMANIA SI ASIGURA TRIMITEREA IN PUSCARIE PANA LA SFARSITUL VIETII PENTRU TRAIAN BASESCU.

    REVOLUTIA BLOGURILOR ANTI BASESCU !
    APEL CATRE INTREGUL BLOG ROMANESC .
    BLOGUL A DEVENIT O ARMA POLITICA EXTRAORDINARA. Blogul si forma lui scurta Twiterul a fost elementul principal in miscatiile revolutionare din
    Moldova ......pana in Tibet. Blogul la ales presedinte pe OBAMA si poate duce pe BASESCU LA PUSCARIE.
    Falsa modestie nu-si are locul in acest moment. Singur si fara nici un ajutor am deslantuit scandalul
    ICR New York. Chemarea politiei americana la expozitia la pornografica, antisemita si anti crestina a avut un inpact psihologic extraordinar. Cu tot riscul am " spamat " in premiera intregul blog romanesc, trimitind spre sute de bloguri un eveniment extraordinar : Atacul in miez de noapte a in forta a politiei si declansarea primei manifestatii spontane Anti Basescu pe teritoriul SUA Cititi si vedeti fotografii.
    PREZENTA POLITIEI AMERICANE LA EXPOZITIA ICR NEW YORK
    ( articolul ” Expozitia ICR este deschisa dupa doi ani de la deschidere.” )
    FRIDAY. JANUARY 29, 201O http://devanewyork.blogspot.com/2010/01/expozitia-patapievici-deschisa-dupa-doi.html

    Am luat intregul blog politic prin surprindere. Zeci de blogheri m-au injurat, cei obisnuiti cu suete si eterne frectii " la un picior de lemn " au fost deranjati si au protestat ,in timp ce majoritatea a aplaudat si a preluat mesajul. Rezultatul a fost un fel de revolutie
    a blogurilor care a intrat in atentia parlamentului. Se vorbea la un moment dat de posibilitatea ca Basescu sa cada cu Patapievici cu tot. In acest fel scopul meu a fost atins. PROPUN O NOUA REVOLUTIE A BLOGURILOR. De data aceasta poate fi victorioasa si terminala. Desvaluirile mele in legatura cu CRIMA BASESCU DELA ROUEN sunt serioase si documentate. Trebue folosit un moment unic extrem de favorabil- REDESCHIDEREA DE CATRE AUTORITATILE FRANCEZE A CRIMEI BASESCU DE LA ROUEN .- INCENDIEREA A 47 DE VASE SI FALSIFICAREA PROBELOR. Inregistrare AUDIO :
    http://blog.imperiaonline.me/traian-basescu-recunoaste-o-falsificare-de-probe.html. Am remis autoritatilor si presedintelui Sarkozi acest document
    extraordinar. Pentru ca desvaluirile unui ziarist de investigatie sa zdruncine sistemul sunt necesare 3 elemente. 1. Desvaluirile sa fie extrem de grave si de natura criminala. - In cazul deschiderii procesului este asigurata puscaria pe viata. 2 Presiune externa.- Cazul incepe sa patrunda
    in media franceza si internationala. 3 Sprijinul opiniei publice. Acest ultimul
    capitol depinde de blogul romanesc. IN ROMANIA SUNT 5 MILIONE DE POSESORI DE COMPIUTER SI UN URIAS NUMAR DE BLOGURI. BLOGUL ESTE SPAIMA TUTUROR DICTATORILOR SI POATE ANUNTA SFARSITUL DICTATURII BASESCU. REVOLUTIA BLOGURILOR ESTE O POSIBILITATE SI DEVINE O NECESITATE. Adaugati gandurile dumneavoastra venind cu sugestii si noi desvaluiri. Trimiteti pe intregul blog acest mesaj si victoria va apartine.
    CITITI SERIALUL " BASESCU CRIMA SI PEDEAPSA" - AU APARUT PRIMELE 4 ARTICOLE
    Robert Horvath -Deva Cineast si ziarist de investigatii New York- Tokyo

http://devanewyork.blogspot.com

http://www.devagallery.com/

    RăspundețiȘtergere
  7. Dar a fost o vreme cand era amuzant ce zicea! :)

    RăspundețiȘtergere
  8. pe vremea cand la timisoara erau mai multi nemti si unguri locul era, intr-adevar, mai civilizat.si romanii mai de caracter.acum,insa,e aceeasi cloaca balcanica precum restul tarii.asa ca mihaiesi&company sunt destul de numerosi in vestul mult-laudat.nu-i voi insirui ca mi-ar lua prea mult timp. cunosc multi dintre ei si ma mir cum s-au porcit in asa hal...sanatate!

    RăspundețiȘtergere
  9. @ Ionut

    Da, era o vreme cand Porcul rostea adevaruri. Dar ele au apus demult.

    RăspundețiȘtergere
  10. @ Anonim

    Nivelarea valorilor in societatea romaneasca s-a facut in jos si nu in sus. Nu a crescut cantitatea de civism din alte centre ale romanismului, doar s-a romanizat perfect si partea aceasta de tara. Asta este, trebuie sa ne adaptam.

    RăspundețiȘtergere
  11. Dupa mine cel mai mare porc este PATAPIEVICI care il considera pe EMINESCU cadavrul din debara. Parerea mea este ca patapievici nu este un porc ci doar un cacat;un cacat de porc.
    Imi face o greata teribila acest cacat care este lipit de basescu, care la randul lui este manjit de cacati de tot felul din cap pana in picioare;Biata tarisoara pe ce maini ai ajuns?Pacat de stradania stramosilor car te-au facut ce erai si ai ajuns de rasul lumii cu acesti asa zis conducatori pe care nu dau nici 2 bani.
    Sper sa plateasca cu sange nemernicia lor...

    RăspundețiȘtergere
  12. Anonim

    Amandoi sunt Porci in aceeasi masura. Niste stipendiati de-ai statului basescian care sunt platiti in functie de cantitatea de dejectii eliminata in presa.

    RăspundețiȘtergere