vineri, 11 iunie 2010

Micul Titulescu devine Marele Abramburel



***
Victor Ponta, presedinte PSD, 11.06.2010:

“Exclud o intrare la guvernare a PSD pana la alegeri, daca vrem sa facem ceva cu adevarat serios pentru Romania. Daca vrem pentru noi e simplu, am avut functii de ministri in 2009 si la ce ne-au folosit? "

Il mai intelege cineva pe acest domn ce doreste? Totusi, partidul dansului este cel care a determinat introducerea motiunii de cenzura impotriva guvernului Boc 3! Cu alte cuvinte, este posibil (dar foarte putin probabil!) ca de martea viitoare sa nu mai avem guvern. Ce punem la Palatul Victoria? Fotografia lui Ion Iliescu? Nu prea tine.

Incep sa cred ca pesedistii nu prea doresc daramarea acestui guvern. Modul de actiune seamana tot mai tare cu celebrele motiuni de cenzura introduse de acelasi partid contra guvernului Tariceanu, motiuni impotriva carora tot ei votau. Macar atunci aveau scuza ca erau condusi de catre  un domn al carui porecla incepea cu Pro si se incheia cu Stanacul. Acum? Abramburel? Nu este cam mult totusi?

11 comentarii:

  1. Asa s-a nascut , nu devine ca n-are de unde

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu cade guvernul si nu vrea sa-si faca sperante, probabil!

    RăspundețiȘtergere
  3. Si alegerile prezidentiale au fost o cacealma.
    Puteau sa-l suspende pe Basescu inainte de alegeri pentru ca a incalcat Constitutia, refuzand desemnarea unui premier avansat de o majoritate parlametara, si prin acest gest Presedintele a provocat o criza politica, desi Constitutia ii rezerva rolul de mediator.

    Cu un premier independent si cu un guvern PSD-PNL aveau sanse mai mari sa castige alegerile prezidentiale.

    RăspundețiȘtergere
  4. @ Marius

    Din pacate Victoras asta este presedintele celui de-al doilea partid din Romania ca si numar de parlamentari. E grav.

    RăspundețiȘtergere
  5. @ Ionut

    Care este rostul motiunii daca nici tu nu crezi ca ea ar putea schimba ceva? Mai bine statea pe curul lui si nu dadea sperante muritorilor de rand.

    RăspundețiȘtergere
  6. @ Deceneu

    Si Opozitia aceasta este una de carton. Nu are nici macar Vointa de a schimba ceva, daramite Putinta! Politica testicolului...!Particip, dar nu ma bag.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ponta se contrazice sustinand impozitarea progresiva pentru a atenua discrepantele intre venituri, dar se opune eliminarii pensilor speciale, care sunt chiar discrepante obtinute prin legi speculative.
    Contradictia il faca sa apara confuz.

    Pe undeva e bine ca toti sunt perceputi ca o "apa si-un pamant", poate asa sa scapam de toti la eventuale alegeri.

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu, nu vor caderea guvernului. Fiindca stiu ca nu ar putea sa faca decat ce fac si pedelistii ... si nu e frumos.
    Pe de alta parte, nu vor nici sa sprijine un guvern minoritar PNL, daca, doamne-fereste, astia ar scoate tara din criza?
    Ceea ce vrea PSD este sa faca doar putina zarva, pentru ca sa stie boboru cine ii apara, cu adevarat, interesele. PSD e precum sindicatele: te pune sa faci greva, pe banii tai, si la urma nu te alegi, de fapt, cu nimic.

    RăspundețiȘtergere
  9. @ Deceneu

    Ponta nu stie nimic. El reprezinta doar varianta de imagine vandabila a unui grup de dinozauri pesedisti. Atat si nimic mai mult.

    RăspundețiȘtergere
  10. @ Adrian Stoica

    Imi face placere sa va urez bine ati venit pe blogul meu, mai ales ca suntem - bag de seama - locuitori ai aceleiasi urbe.

    Nu, PSD - ul nu doreste caderea guvernului Basescu/Boc. Dupa ultimele informatii se pare ca ei (sau macar unii dintre ei) nu au dorit nici macar Presedintia Romaniei iar "gafa" Prostanacului din campania electorala dintre cele doua tururi de scrutin nu prea a fost gafa.Prietenii stiu de ce.

    RăspundețiȘtergere
  11. nu uita ca totul este un joc. Numai ca noi nu suntem actorii, ci doar spectatorii. Si suntem fortati sa privim un scenariu mediocru...

    RăspundețiȘtergere