miercuri, 28 iulie 2010

Incredibil! Cat de PROST poti sa fi ca sa iti repudiezi soldatii dupa o victorie?


***

Via Ioska

PNL Maramureş a decis sancţionarea tuturor consilierilor locali care reprezintă partidul în Consiliul Local al Municipiului Baia Mare. Astfel consilierii Cristian Niculescu-Tagarlas şi Cornelia Negrut cu excluderea din partid, iar Serban Bondici, Adalbert Mehes, Vasile Lazar si Calin Bota doar cu avertismente.

Ce au făcut oamenii de le-au fost aplicate aceste sancţiuni punitive? Păi au reuşit să demită un viceprimar al PSD şi să pună în locul lui un coleg de la PNL - pe domnul viceprimar Zamfir Ciceu. Adică liberalii îşi sancţionează oamenii care susţin un coleg de al lor din PNL şi nu pe altul din PSD. De asemenea s-a mai decis să se ceară BPN al PNL excluderea din partid a viceprimarului Zamfir Ciceu şi a deputatului Cătălin Cherecheş.

Care-i şmenu? Păi există o înţelegere între anumiţi liberali şi anumiţi social-democraţi - pe la colţuri se vorbeşte de o înţelegere între Liviu Dragnea, secretarul general al PSD şi Radu Stroe, secretar general al PNL. Pe această înţelegere urma ca PNL să nu se atingă de viceprimarul PSD... chiar dacă liberalii aveau mai mulţi consilieri locali. Numai că organizaţia municipală a PNL Baia Mare a ignorat solicitările lui Radu Stroe şi au reuşit să îl schimbe pe social-democrat cu un coleg al lor. Cum a aflat de mişcare, secretarul general al PSD a ameninţat PNL-ul cu represalii. Ce a făcut Secretariatul General al PNL - a ordonat executarea celor care voiau viceprimar PNL la Baia Mare.

8 comentarii:

  1. dar o intelegere nu trebuie respectata? plus ca soldatii nu au fost ascultatori si au ignorat un ordin direct ... eu asa vad lucrurile. acum sa nu dam vina pe psd ca aia sunai si meritau iar pnl-ul; nu-i suporta pe comunisti ... acum 4 ani erau la guvernare cu pd-ul iar dupa 1 an jumate tot cu psd!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ionut, poate era nevoie de o introducere in subiect pentru a putea fi inteles intregul matrapazlic. Baia Mare, pana acum cateva luni, era un fief liberal condus de catre fostul primar Cristian Anghel, actualmente inchis pentru cateva capete de acuzare pentru care procuratura nu a reusit nici in ziua de azi sa administreze un probatoriu irefutabil. Bun. Spuneam ca acest fief liberal l-a trimis in Parlament, in 2004, pe Radu Stroe, om care nu l-a avut deloc la suflet pe localnicul Anghel. De ce? Pentru ca Anghel chiar stia administratie, iar competenta - in Romania cel putin - deranjeaza.

    Oamenii aceia ai lui Anghel, promovati de catre acesta in Consiliu Local aveau nevoie de o victorie DE MORAL, care sa le dovedeasca faptul ca inca sunt in centrul puterii la nivel local. Ori , acestia fiind oamenii lui Anghel, nu se puteau sprijini niciodata pe aportul SG - ului penelist, un om bun de nimic, habarnist intru toate. Postul de viceprimar pe care ei il obtinusera a fost traficat in cel mai josnic mod la nivel central, intre Stroe si Liviu Dragnea. Intelegi acum de unde aceasta vehementa? Este vorba de munca unor oameni, de care un idiot isi bate joc.

    RăspundețiȘtergere
  3. asta schimba complet situatia, dar sunt lucruri legate de bucataria personala a filialei locale pnl, dar oamenii ca mine nu au de unde stii aceste detalii si ar fi analizat, probabil, cum am facut-o si eu ... gresit!

    rectific ... soldatii fara moral nu lupsa din toata inima si din tot sufletul si cugetul lor, ba vor fi trada! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Vai de mine si de mine!
    Si lilick stie?

    RăspundețiȘtergere
  5. @ Ionut

    De dupa gardul inalt multe lucruri nu se vad.

    RăspundețiȘtergere
  6. @ Anonim

    Vezi ca ciurda portocalie este in alta parte. Fa-ti de lucru pe acolo.

    RăspundețiȘtergere
  7. Acum intelegi de ce iti spuneam candva ca peneleii, cu actuala conducere executiva, vor inchiloza? RADU STROE! :)

    RăspundețiȘtergere
  8. @ Ceteriga

    Sunt convins ca te inseli. Este vorba doar de o chestie de vointa politica. Insa sper ca factorii decidenti sa se decida cat mai repede ce vor sa faca din PNL.

    RăspundețiȘtergere