vineri, 26 noiembrie 2010

"Reperele" intelectuale ale Dreptei romanesti. Sa razi in hohote, nu alta!

***

Andropauzatii de serviciu ai Dreptei romanesti s-au strans intr-un nou conclav in care s-a pus - a cata oara? tara la cale. Andrei Plesu, Gabriel Liiceanu, Horia-Roman Patapievici, Neagu Djuvara,Alexandru George, Devis Grebu, Valeriu Stoica si Cristian Patrasconiu. Au mai participat Toader Paleologu, Andreea Vass, Bogdan Baltazar si alti membrii de partid. Ei sunt corifeii acestei orientari politice, ei dau tonul disputelor ideologice din randurile urmasilor lui Maniu si Bratianu. Intentia declarata a organizatorilor a fost aceea de a aduce la aceasi masa ganditorii de dreapta din Romania. Ce a iesit? O hidoasa adunare de partid.

La aceasta agapa, Cristian Patrasconiu si-a lansat hartoaga pretentios intitulata "Repere intelectuale ale dreptei romanesti". Un moment vesel din timpul "dezbaterilor"; lingaul asta cu "-oiu" in coada a tinut sa faca precizarea ca "aceasta carte nu e una de proaganda sau una de partid." Hai, zi sa moara Basescu ca asa stau lucrurile.

By the way, agapa s-a desfasurat sub egida Institutului de Studii Populare. :))

Hidos, hidos de-a dreptul!

8 comentarii:

  1. @Lilick: ma indoiesc ca ar fi putut fi mai mult decit o lansare de carte. Dreapta Romana nu mai are de mult repere, si ma indoiesc ca, in forma in care e ambalata, are o ideologie care sa insemne mai mult decit niste bla-bla-uri adresate opiniei publice in scop de-a salva "imajinea". Anyway, mi-a placut...hmh, sa-i spun "echipajul"?
    Asta avem, atita putem. Saraca tara...

    RăspundețiȘtergere
  2. sa-i fi vazut pe paleologu, baconski si papahagi la cluj saptamana trecuta! s-au intrecut in penibilitati

    RăspundețiȘtergere
  3. Cum l-au pacalit lingaii basescieni pe venerabilul Neagu Djuvara sa participe la aceasta adunatura ci "oiu" in coada ?!?

    RăspundețiȘtergere
  4. @Lilick
    Cel mult... S-au lins in cur reciproc si impreuna pe marele carmaci.

    @LaMargineaNoptii
    Reperele intelectuale ale Dreptei sunt cu totul altele, nu aceste moluste care il ling in posterior pe Basescu non-stop. Unde o fi Daniel Barbu? Daniel Daianu? Victor Neumann? Si multi altii.

    @Anonim
    Andropauzati prematur, mai mare rusinea. Despre Neagu Djuvara prefer sa nu ma pronunt insa nu pot sa ma gandesc la faptul ca are si el o varsta.

    RăspundețiȘtergere
  5. Andreea Vass ce cauta acolo? ce o recomanda? faptul ca a o pipaita Stolojan!?

    RăspundețiȘtergere
  6. Domnule Garcia, nimanui, la ora asta, nu convin reperele clare, drumurile drepte sau raspunsurile complete. De ce asta, stim cu toti. Citi vrem sa recunostem?

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu convin deoarece la adapostul incertitudinii, a cetii care exista in societatea romaneasca, hotii si impostorii pot sa isi faca veacul linistiti.

    RăspundețiȘtergere