joi, 4 noiembrie 2010

Supararea Bufonului de ziua Marinarului

***

Unul dintre oficioasele PD ne spune ca miercuri seara, dupa aflarea rezultatului sedintei Curtii Constitutionale in legatura cu Legea Educatiei, Emil Boc, acest agarici al politicii de pe Dambovita, a luat decizia renuntarii la postul de premier. O decizie inteleapta, zicem noi, poate singura de acest fel pe care a luat-o vreoadata acest bufon. Insa, mai intotdeauna in mintea Prostului, intelepciunea isi face loc doar pentru scurta vreme. Acest lucru a fost confirmat si de razgandirea de ultim moment, determinata, chipurile, de actiunea conjugata a liderilor UDMR (ah, curvele astea!) si PD. Cert este ca azi, joi, 04.11.2010 premier ne este tot acest Bou (expresia nu este a mea, este doar un citat din Mircea Dinescu).

Acum, stimatii mei, ceva se intampla in relatia dintre presedintele-jucator si piticul-bufon. De ce spun asta? Pai asumarea raspunderii pe aceasta lege, pe care abia o asteptau sogorii nostrii din UDMR, a fost declarata in cotradictie cu Constitutia prin votul decisiv al judecatorului numit acolo de insusi marele Zeus. Ori, e la mintea cocosului ca judecatorasul asta nu a gandit cu propria lui minte ci a votat in concordanta cu consemnul primit de la Cotroceni. Concluzia pe care orice idiot poate sa o traga (deci si dl. Boc, care nu este un idiot)este aceea ca in Olimpul sau tatal zeilor a inceput sa ii numere zilele de mandat premierului nostru mult-iubit.

Bufonel cel Mic, asumandu-si nemultumirea prezidentiala, a decis sa demisioneze, fiind intors din drum in primul rand de catre statornicii prieteni ai Puterii (ai oricarei Puteri), udemeristii. Pentru ca interesul imediat al acestor domni este acela ca aceasta lege sa treaca netrunchiata de catre multele amendamente legislative depuse in Parlament. Sesizand pericolul aparitiei unei falii intre el si bufonul lui preferat, Traian Basescu s-a grabit sa stinga incendiul pe care tot el l-a provocat, prezentandu-se ca fiind salvatorul Coalitiei de guvernare. Tripleta de aur a politicii romanesti, Boc-Basescu-Marko Bela s-a reunit la sediul Guvernului, in cadrul intalnirii Bufonel insistand ca dezbaterile parlamentare pe marginea acestei legi sa nu mai fie tergiversate. De ce? Pentru ca prevederile acesteia sa se regaseasca, sub aspect financiar, si in proiectul bugetului  de stat pe 2011. Cu alte cuvinte, bai dascalilor, adio salarii mai mari in exercitiul bugetar care urmeaza, capisci?

PS: azi, 04.11.2010 este si ziua de nastere a presedintelui Traian Basescu. La multi ani, d-le Presedinte, la cat mai multe mandate, tara aceasta va merita intrutotul.

6 comentarii:

  1. Domnule, cit teatru o fi si in declaratia lui Boc cam stim toti. Viu, ma indoiesc ca pleaca de acolo. Cit despre ziua Cocalarului, eu i-am urat un La Multi Ani cutremurator, la mine pe blog. E drept ca am facut-o in felul meu, scuzata fie-mi...asprimea vorbelor!

    RăspundețiȘtergere
  2. Am citit, cateodata si asprimea poate fi catalogata ca si o forma de atitudine. Si decat sa ramanem moluste, mai bine spunem cea ce credem,nu?

    RăspundețiȘtergere
  3. Vezi ca filmul e trucat. Ar fi bine sa intelegeti once and for all.
    Second...de Boc si eu vreau sa scap. As prefera pe Razvan Ungureanu sau pe Baconschi.

    RăspundețiȘtergere
  4. Azi e ziua lui Base. Contribuie si tu cu o urare

    http://ilcu-serafim.blogspot.com/2010/11/base-da-da-de-ziua-ta.html

    RăspundețiȘtergere
  5. @satirikon

    Trucat? :)) Mda, poate ca daca iti doresti cu incrancenare ca acest lucru sa fie adevarat,daca privesti la OTV demonstratia plina de substanta si de pixel albastru a retardatului care conduce acum Educatia romaneasca, ajungi la concluzia ca infamul Dinu Patriciu a pus pixel langa pixel cu manutele lui pentru ca inocentul domn Basescu sa para vinovat de lovirea unui minor.

    Numai ca ce te faci cu faptul ca dl. Basescu a confirmat cu jumatate de gura, in emisiunea de pomina a lui Razvan Dumitrescu, ca ar fi lovit copilul. Pus in fata imaginilor, el cauta doar motivatia gestului si nu a infirmat imediat realitatea acelor imagini.

    MR Ungureanu? Baconschi? Alte doua ciume basesciene.

    RăspundețiȘtergere
  6. Domnule Garcia, din pacate la stimabilul Baconschi am eu o presimtire, si anume ca se va dovedi propria sa ciuma, un fel de Ponta PDL-ist...

    RăspundețiȘtergere