vineri, 4 noiembrie 2011

In redactia oficiosului basist 22 a aparut "premierul Oradea"

***
Extazul bahic prilejuit de aniversarea Maritului si Slavitului Conducator ii face pe redactorii oficinei basiste 22 sa abereze mai ceva decat idolul lor intr-o zi buna. Ia uitati-va ce poate sa scrie, cu manutele lui, un individ (individa) cu mintea pe bigudiuri si cu creierii imbibati la maxim de aburii  alcoolului impartit moca prin redactie, acum, la aniversarea a saizeci de ani de Traian Basescu. Vicepremierul Oradea??? Baaaaa, mai treceti pe la scoala, idioti macabrii ce sunteti.

Vai si amar de capul elitelor basiste, daca au ajuns sa nu mai cunoasca functiile politice din propria tara. Sau e vorba de prea mult whiskey...?

4 comentarii:

  1. Acum tai si spanzuri pe maritul conducator si la prezidentialele din 2004, turul 2, ai votat cu ...
    :))))))))))

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, corect, am fost si am ramas un naiv din punct de vedere politic. Nu ar fi fost mai bine nici cu Nastase, sunt convins de acest lucru. Asta e blestemul tarii , nu prea exista alternative adevarate. Mai toti politicienii romani din ultimii douazeci de ani provin din acelasi trunchi comun; FSN si, pe stil vechi, PCR.

    RăspundețiȘtergere
  3. Pe cine mai intereseaza ce scriu pupinbasenii de la '22' ?
    Cind ma gindesc la anii in care il besteleau pe Iliescu 'teleptualii care lustruiesc astazi esapamentul INCULPATULUI - ma apuca toti dracii !
    Evident - ei sint consecventi ! Tot pe Iliescu il injura - intre doua sedinte de lustruire a esapamentului.
    Diferenta este ca pe-atunci nu aveau program de lustruire ...
    Acum se cheama ca au doua (si chiar mai multe) joburi ! :D
    Jobul Ponta, jobul Antonescu si, evident, jobul USL !
    In consens cu INCULPATUL !

    RăspundețiȘtergere
  4. Lumea politicii mondiale, in majoritatea tarilor de pe planeta aceasta ne ofera alternative paguboase cand trebuie sa ne alegem presedintii sau premierii. Deci dragilor mai poftiti la vot in continuare indiferent ce cetatenie aveti. Daca ma poate contrazice cineva pe tema aceasta mi-as dori sa vina si cu argumentari. Asta nu inseamna ca trebuie sa trecem in tragedie. Am cateva mii de ani am invatat ca pasul de la tragedie la comedie si viceversa este infim. Asa ca ce preferati sa plangeti din cauza "CRIZEI" sau sa radeti. Alegerea va apartine.... Multumesc, dar nu trebuia sa fie asa de furtunoase aplauze. Stiti ca sunt timid si ma rusinez repede.

    RăspundețiȘtergere