marți, 24 martie 2009

Ei nu! Asta chiar NU! Boureanu inapoi in PNL?!?!

Caricatura: Cartoon Press




Din surse care au participat la Congresul PNL de la sfarsitul saptamanii trecute aflu ca noua conducere se afla in tratative avansate pentru reprimirea in cadrul PNL a unui grup de transfugi tradatori in frunte cu Cristian Boureanu.
Dupa ce au dat o raita pe la PD acesti ipochimeni curvasariti doresc sa se reintoarca in cadrul PNL. Oare de ce acum? Simt cumva baietii ca se va cam termina cu actuala guvernare? Pun aceasta intrebare deoarece acesti baieti au parasit partidul in 2007, adica in momentul in care se parea ca guvernarea PNL se va duce pe apa sambetei.
Daca asa vor sta lucrurile atunci voi intelege si eu, in sfarsit! dezamagirea romanilor fata de clasa politica. Insa eu inca cred ca aceasta conducere nou-aleasa nu va lua decizii contrare intereselor de partid. Refuz sa cred acest lucru.
Cei care au plecat la PD au fost constienti de pasul facut, si-au luat destinul in mainile lor, tascuta in spate si dusi au fost. Acolo ar trebui sa ramana. Dar...de obicei cainii trag la abatorul cu carne multa.


10 comentarii:

  1. Nu cred. Doar s-a jurat ca nu mai calca in "spelunca" aia, nu-i asa? :)

    Dar, lasand la o parte resentimentele tale fata de "tradator", nu crezi ca ar fi o lovitura de imagine pentru PNL revenirea lui Boureanu in partid? Sincer!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sincer nu prea! Ar parea PNL-ul la fel ca si restu .. disperati sa posede cat mai multi lingai ce produc sila omului simplu!
    Eu sunt curios BOUreanuce scor a facut la alegeri pt presedinte de consiliu judetean? 0.1%? dar la cele parlamentare? 0.2%?

    Sunt curios acum cu ce-si plateste ratele la banca .. ca a facut credit de 5 mil de coco sa-si ia apartament la NY! Ce ma bucur ca e criza .. ok, ma ia dracu si pe mine, dar pe ei ii si violeaza!

    RăspundețiȘtergere
  3. Precum Ionut, chiar nu sunt adeptul revenirii acestui individ in randurile PNL. In toti acest ani de politica nu a dovedit nici o calitate reala. Ba pardon! Oportunism si linguseala! Astea sunt calitatile individului.

    RăspundețiȘtergere
  4. Pleaca cainele de la macelarie? Nu cred... Sau le-or fi pus PD-istii cu state vechi de serviciu bocancul greu in gat? Sa-l asteptam si pe Stolojan? :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Radule, da-ti peste gura. Daca o sa traiesc si momentul asta, cu reintoarcerea lui Draga Stolo si a stolului de ciori care l-au urmat atunci chiar nu o sa mai votez in viata mea.

    Pana atunci ramane speranta!

    RăspundețiȘtergere
  6. la ce macelarie? ca pnl-ul e mai mult o tutungerie! nu da haleana .. a dat 4 ani!

    RăspundețiȘtergere
  7. @Ionut: Am intrebat, si am raspus singur: "Pleaca cainele de la macelarie? Nu cred...". Ma refeream la macelaria actuala (PSD+PD-L), nu la aia care fuse si se duse. Asa ca intai citeste, dupa aia da-ti cu parerea. Parerea mea.

    @Garcia: Hai, bre, nu mai stii si tu de gluma? :)

    RăspundețiȘtergere
  8. pai ... intai am citit, dupa aia imi dau cu parerea, parerea mea e corecta! ok schimbam pnl`-ul cu pdl

    deci:

    ce macelarie? ca pt el pdl e mai mult o tutungerie! nu da haleala ... i-a dat 4 ani cat a fost deputut! acum e un limbric si nu mai primeste decat palme peste bot!

    RăspundețiȘtergere
  9. btw .. am facut o aroganta la `parerea mea`

    RăspundețiȘtergere
  10. nu au oo politicianii ashtia. nu au nici coloana, prin urmare sunt nevertebrate.
    nu au tupeu sa dae, si sapoi sa respecte o lege a migratiei politice.
    asa cum nu au oo sa dea si sa respecte o lege a lustratiei.
    have fun!

    RăspundețiȘtergere